reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

czesc

wpadla tylko powiedziec,ze nie jestem staraczka,rozstalam zie z P i juz nawet nie mam jak planowac dziecka...mam dola

nie mam silll

on chce z matka ywjechac do angli,,juz podjal decyzje/
poprostu am dosc
jestem na ksraju zalamiana
narazie chyba zniknie,,
bo nie mam co tu szukac..

wiecie co brak mi słów...zawiodł mnie...
jestem sama,syn u byłego..
rozmyslam,ze moje zycie to sama porazka...poprostu masakra...
Ewcia jak to :angry: ot tak chce Cie zostawić i jechać:wściekła/y::szok:

reklama
Hej :)

Wróciliśmy z wioski

Co do mojej pracy, wczoraj zadzwonili, że zapraszają mnie na dwa dni próbne w niedziele i we wtorek od 10 -21 , trochę mnie dziwi czas próby 22h, no, ale chyba nie mam wyboru ?

A mnie od dóch dni boli żołądek i jelita :(((

ewcia- przykro mi :(

Ewcia przykro mi ale może tak lepiej?
Przecież sama miałaś chwilami dosyć....nie łam się Kochana,masz synka i nas.
A lepiej samemu niż w złym towarzystwie.

Ewcia - ja myślę, że tak będzzie dla Ciebie łatwiej! Ułożysz sobie życie, tak naprawdę będzie ci lepiej, nie będziecie się kłócić, myślę, że będziesz miała więcej spokoju w domu:)
wiem, że to łatwo powiedzieć, a tobie teraz jest trudno...ale zobaczysz czas leczy rany!

ja się zbieram, wyjeżdżamy na weekend, wracam w niedzielę:))

Hej, ja sama znowu cały weekend :-(
Ewciu, nie obraź się, ale ja też myślę, że tak dla Ciebie lepiej. Już dawno się Wam nie układało. Teraz jest Ci źle, ale zobaczysz, że znowu się zakochasz;-)

kahaka - ja też sama :(

Mąż własnie poszedł sobie do pracy, a ja się męczę i to bardzo:zawstydzona/y:.
Żółty nalot na języku znowu powrócił, do tego zgaga, pieczenie w gradle, odbijanie i ciągły ból żołądka. Mam dość :-(

Ostatnia edycja:
Widzę , iż wątek coś nie bardzo żywy ... :(

caroline - pysznie to wygląda, niestety ja muszę poczekac, aż mi dolegliwosci żołądkowe przejdą :(
A mam takie pytanko do Ciebie, bo wiem, że Ty też masz problemy gastryczne. Jak jelitka Ci dokuczają, to żołądek też czy nie ? Bo u mnie jak jest ataka to na całego ...

reklama
Dziewczyny jestem ledwo żywa. Wczoraj naszej forumowej koleżance zmarł synek kilka godzin po porodzie. Wcześniej poroniła bliźnięta w 21 tc. Jestem zdruzgotana tą wiadomością.

Do góry