reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dokaldnie dziewczyny nie zostawiajcie nas!

Carline - co u Ciebie??
Żyję:) dzisiaj ostatni dzień z lutką,będę czekać na @ żeby Clo wziąć.

ja jestem na diecie a Ty o babeczkach mówisz.... ohhhhhhhhhhh

Ja też jestem na diecie ale babeczki z polewą czekoladową mnie pokonały:)))
U mnie dieta kończy się na etapie myślenia o niej.
Ale jutro zaczynam siłownię:)Zobaczymy jak długo dam radę.

caroline - no to dawaj tę babeczkę :))

Zadzwonili do mnie z Burberry , mam rozmowę we wtorek :) sie boję ... nowy etap w życiu ... zamiast III trymestru, będzie praca ... czyli życie potrafi nas wciąż zaskakiwać

kwiatuszek - hejooooooooooooo :) nie dołuj siem

błonka, wikula - hahahhahah ciekawe czy ja kiedys dietę będę miała ;)

Plamienie się rozkręca, czyli @ nadchodzi
Jak dostane tę pracę to odpuszczam ...
Jesli chodzi o Hsg i laparoskopię - to już historia, nie mam zamiaru iść na jedno i na drugie.
W dzisiejszych czasach "rozkwitu medycyny" zwłaszcza gałęzi prywatnej ( kasa kasa kasa ) można łatwo uledz namowom lekarzy, którzy mam wrażenie nie zawsze wiedzą, co dla nas najlepsze, a diagnozy stawiają "na wyczucie" tak jest z moim przypadkiem i z wieloma innymi ...
Miałam isc na laparo, a zaszłam w ciążę ... gdybym poszła za namową "lekarzy" sama usunęłabym ciąże, nie mając o tym pojęcia ...
Narazie luzuje ... prawda jest taka , że oni naprawdę nie znają przyczyn naszej "nie możności " zajscia w ciąże.
Wiem, że teraz niektóre z Was mnie skrytykują, ale wiem też , że niektóre po cichu przyznają mi rację ;)
No to se wywód pierdzielnęłam

nagapalma ja cię popieram bo u mnie tak samo już rozkładają ręce lekarze
i juz nie wiedzą co mówić

dzisiaj też mam doła mam 2dc i do tego głowa strasznie boli

nagapalma - ale hsg i laparo to sa badania, które umożliwiają diagnozę, dlatego uważam, że warto je zrobić. Zarówno jedno jak i drugie badanie powinno być wykonywane przed owulacją po uprzednim wykluczeniu ciąży!
kurka zazdroszczę Ci tej rozmowy, też bym chciala, żeby w moim życiu zawodowym coś się zmieniło...

lapop - szkoda, że się zaczął nowy cykl...ale nie poddawaj się!

Caroline - to w takim razie życzę dużo wytrwalośći!!! I oby siłownia przyniosła zamierzone efekty!

Hej,
palemko, ja trochę za Tobą nie nadążam...Raz podjęłaś decyzję, to bądź konsekwentna. Nawet jeśli z badania nic nie wyniknie, to będziesz mieć świadomość, że zrobiłaś tyle, ile mogłaś. Nie kosztuje Cię to nic poza czasem i może trochę bólem, ale chyba warto? No i powodzenia na rozmowie ;-)
lopop, przykro mi z powodu @
wikulka, a Ty szukasz pracy?

Dziewczynki, smsowałam z mamą. Pozdrawia Was serdecznie. U niej nic nowego, teraz ma gości. Mówi, że nie starają się, pewnie dalej liczą na "wpadkę" ;-)

reklama
Żyję:) dzisiaj ostatni dzień z lutką,będę czekać na @ żeby Clo wziąć.

Ja też jestem na diecie ale babeczki z polewą czekoladową mnie pokonały:)))
U mnie dieta kończy się na etapie myślenia o niej.
Ale jutro zaczynam siłownię:)Zobaczymy jak długo dam radę.

ja tez ide od jutra na silke i aerobic hehe:)) tez mam taki zapal... a o diecie tez tylko mowie:))

Do góry