reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
bylam wczoraj na usg, mam pecherzyk 15 mm, w poniedzialek jeszcze jedno usg i zastrzyk z ovitrelle... endo 6 mm na 12 dc.. chyba ok.... aha pytalam o ten hiperandrogenizm i sie dowiedzialam ze po laparo on zniknie,...... sie podbudowalam. eh

jestem jestem... tyle sie działo od wczorajszego wieczoru że poprostu nie miałam głowy na pisanie tu.
Pojechaliśy na 19 do ginka. Zrobił badanie i stwierdził że to wczesna ciąża i że do zpałodnienia doszło około 16-17 października. Ale jeszcze nic nie było widać.Za szybko. Powiedział że mam zrobić dziś Bhcg i jeżeli bedzie pani miała wynik ujemny to przykro mi bardzo ale już pani w tej ciąży nie jest. Dziwne to wszystko ale ok poszłam dziś rano na bete. Wynik miałam <2,00 wiec ciąży nie ma.
taki finał.
czekam nadal na okres.

Kinga- strasznie mi przykro...mam nadzieję, że się jakoś trzymasz!!!

Blonka - pęcherzyk ładny, na pewno jeszcze podrośnie, endo też całkiem całkiem, powinno wszystko być dobrze! Także trzymam mocno kciuki!

Kinga - tak mi przykro :-(

Błonka - &&&&&&&&&&&&&&&&& za pęcherzy ;)

Wikula - widzę, żę zmieniłaś avatarka ( czy jak to się nazywa ) taki sexi flexi

U mnie pamienia się rozkręcają,choć nie boli nic, a ja głupia jak co miesiąc miałam nadzieję. Kiedy ja się zmienię ? Nigdy ...
W poniedziałek M ma badania armi o 9 ;) oczywiscie jest cały po....., hahahahaha, a co niech cierpi,a nie tylko ja ! I tak ma dobrze, bo "materiał";-) oddajemy gotowy juz do kliniki, bo M powiedział, ze napewno nie będzie tego "tam" robił ... Głupi :happy:stary:happy2: !!!

Hej hej
Ja sama siedzę, nudzi mi się. Znalazłam w internecie film, ale tak się zacina, że nie sposób oglądać.
Kinga, kurczę, szkoda :-( a może jednak coś się jeszcze wykluje? Ja bym powtórzyła tę betę po weekendzie.
Błonka, no to zaraz do roboty trzeba się brać :-)
palemko, ja pamiętam, jak mój miał badanie armii. Robił tam na miejscu hehe, ja się bałam, że nie da rady, ale się zmobilizował i szybko poszło :-p

reklama
Do góry