reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hejka babki!

Jak na razie nie doczytam :(

U mnie raczej wszystko wskazuje na to, ze @ przylezie :( Głowa mnie bolała, wkurzenie 10 stopnia, no i niewielkie plamienie, czyli pozamiatane :( Czekam na @

Palemko - jestem w twoim klubie z tą @ :( Ja bym jednak zrobiła te badania, bo my chodzimy do Mańki za namową kolegi, który miał problemy i jego wyniki też były ok i tak jak my zrobili wszystkie badania a na histeroskopii wyszedł jakiś polip. Usunęli go i jego żona niedługo była w ciąży! Ich córeczka ma roczek :) Mm nadzieję, że u nas będzie tak samo :)

Buźka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też uważam, że badania trzeba robić!

kahaka - ja mam zacząć pracę gdzieś od lutego, więc teraz nie szukam, ale szczerze do chciałabym zacząć pracować choćby od jutra:)

Dobra dobra, Wy sobie myślcie co chcecie, a ja swoje i tak wiem ;-):-) nie było tematu ;)
Pozatym mnie za bardzo nie słuchajcie, bo ja impulsywna jestem i głupoty czasem wypisuje ;)

My juz po badaniu armii, tylko jest mały problem nie wiedziałam, że nie powinno byc przed badaniem dłuższej przerwy niż 7 dni, u nas było ponad 10, no ale trudno, do badania wzieli, wiec zaakceptowali fakt.
Jutro rano wyniki - daje se włosa;-):-D z głowy wyrwać, że będą dobre.

A do mnie przyszła dziś podstępna, bezbolesna @ ....

Jutro rozmowa w Burberry trzymajta kciuki :)

jesli chodzi o to ze kasa kasa kasa,,, ja chodze niby prywatnie a za monitoringi nie place ani grosza, placilam tylko za hsg i IUI a laparo mam na NFZ... warto sie badac i wykluczyc pewne rzeczy...

zjola - a no jesteś :)) heheh

zjolu , wikula - dzięki, ale ja i tak wiem, że będą łokiej ;) no chyba, że ... to mi włosa z głowy wyrwiecie :-D:-D

błonka - no wiem, wiem ...

Kto łyka kawe z pączkiem ?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry