reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

palemko, mój kibel też możesz umyć :-) przy okazji i podłogę w kuchni
jeera, witaj, trzymam kciuki za ten cykl
Kinga, czekam z niecierpliwością na wieści!

A ja sama siedzę...Mój ma jakąś robotę i wróci ok. 24, a i cały weekend też go nie będzie :-( co ja ze sobą zrobię??? "Zaćmienie" już skończyłam. Spędzam bez sensu czas na allegro, oglądając rzeczy dziecięce...I tak na razie nie kupuję.

reklama
Ej, bys pozyczyla tego taniemca bo ja tez jem.. tylko mi w boczki idzie :) Kurcze czyba ide sobie kapiel wezme ale nie za goraca, ale mam tyle roboty... ale chyba wybiore kapiel :)

Nawzajem... ale ja nie do jutra tylko do kiedys tam... jednak praca ... jutro mam na 9 do 20 i jak oomysle to mi sie juz nie chcee rano wstac ;(

I znow jestem... juz po kapieli...
Wilulaa ja tez kiedys chcialam pojsc w koncu do pracy i przez pierwsze 2 miesiace chodzilam do niej z ochota... ale jednak dzien wolnego to staniowczo za malo. no ale dodatkowy grosz sie liczy w sumie cala moja wyplata i troszke M sobie lezy na kupeczce nie ruszana i tak fajnie jak sie widzi wyciag z banku :) :-D

reklama
Kinga, nie wróciła jeszcze???
palemko, wózek jak na razie wygrywa Tako Laret. Ale do marca to może mi się jeszcze 100000 razy zmienić :-D

Do góry