reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
nudy!!:// chyba jak postprzatam domek to wybiorę sie na male zakupy na ooprawe humorku;) a tak to jak na razie zbijam baki;)

dziewczynki wyjeżdżacie w tym roku na wakacje?!!

Hej Dziewczyny. Ja w pracy buuuu jak mi sie nie chce!!! Ewelinka daj znać jaki wynik testu. Mi na wakacje marzą się góry. Standardowo jak co roku ;) ale konkretnych planów nie mamy jeszcze :) ale urlop wezme w czerwcu i w sierpniu. Po dwa tygodnie chyba. A później oby na zwolnienie :p bo nie przepadam za swoja praca wiec nie będę miala oporów ;)

wredotka ;) to zapraszam.do mnie do Bielska! ;) mam widok na góry, a mi marzy sie wyjazd nad morze ummm....

Hihi zawsze na odwrót :p tam gdzie ma sie blisko to sie juz nie chce ;) ja np dziwie sie jak ktos na mazury wyjeżdża na wakacje bo ja mam to "za płotem" :) i juz sie znudziło.

reklama
Hej Dziewczyny. Ja w pracy buuuu jak mi sie nie chce!!! Ewelinka daj znać jaki wynik testu. Mi na wakacje marzą się góry. Standardowo jak co roku ;) ale konkretnych planów nie mamy jeszcze :) ale urlop wezme w czerwcu i w sierpniu. Po dwa tygodnie chyba. A później oby na zwolnienie :p bo nie przepadam za swoja praca wiec nie będę miala oporów ;)

jaka masz prace?

Do góry