reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Troszke lepszy obraz :)

Załączniki

• 1424433020808.jpg
    1424433020808.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 38
witam dziewczynki ja też wam życze miłego dnia :) u mnie słonecznie i 14 stopni :D widze ze wiekszość z nas dziś czeka na wiieczór pełen wrażeń :D powodzenia! :D justynka ja się nie znam na tych testach owulacyjnych ale to chyba znaczy, że powinnas się brać do roboty ;) u mnie wciąz śluzu płodnego brak ;( jak na zlosc akurat w tym miesiacu ;( takze u mnie chyba ten miesiac bezowocny... ale i tak nie bedziemy sobie zalowac jak to mowi ewelina :D

Justys a ja juz ci gratuluje mamusiu i to nie zaden cien tylko bladzioch , jest kreska.druga?? jest!! Wiec nie ma co gdybac a najlepiej robic zdjecie w oknie bo najlepszw swiatlo.jest :-) :-) ale nie ma takiej potrzeby kochana jestes w ciazy rano powtorz i dbaj o.siebie , o was :-* kiedy mialas testowac ze skusilas sie dzis?? :-) :-) oooj lutyy bardzo owocny kochane ❤

Aaaaaaaaaaa o matko głupia ja!!! :-D:-D:-D po prostu wyskoczyłas teraz z tym testem tak nagle XD kochana to napewno to! nie pokazałby sie nawet cien gdybyś nie była no bo skąd :D iiiiiiiiiiii mozemy juz swietowac?? :D ktory to dc?

Termin @ to 17 luty ale byl negatyw a @ brak to sie skusilam dzis bo ciagle sie ciozowo czulam u myslalam ze!mam urojona!;)

reklama
no dokladnie Madzia :-D justyś jestes w ciazy mamuska!! pozarażaj nas!! gratki dla cb i twojego faceta :) ktory to mesiac staranek? ale sie dzien zaczal :) az czlowiekowi sie chce bardziej starać XD biedny moj S.ale go wymecze w tym tyg :-D

Do góry