Cassiah
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety już nie jestem poroniłam tamta ciąże w 5 tyg 4 d w lipcu
duzy chlopak i nie kieruj sie terminem z usg bo w szpitalu patrza tylko z om nie interesuje ich termin z usg bo kazde dziecko rosnie innaczej wg pierwszego usg powinnam urodzic 10 lipca a wg ostatniego w polowie maja a urodzilam 29 czerwca wiec i tak w szpitalu dla nich liczy sie omNatan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg na bakterie dostalam antybiotyk
no ja sie trzymam caly czas tego z om a lekarka gada, ze szpital patrzy na usg...ehhduzy chlopak i nie kieruj sie terminem z usg bo w szpitalu patrza tylko z om nie interesuje ich termin z usg bo kazde dziecko rosnie innaczej wg pierwszego usg powinnam urodzic 10 lipca a wg ostatniego w polowie maja a urodzilam 29 czerwca wiec i tak w szpitalu dla nich liczy sie om
watpie jeszcze sie z tym nie spotkalamno ja sie trzymam caly czas tego z om a lekarka gada, ze szpital patrzy na usg...ehh
no w szpitalu lekarki tez tak patrza, ale ja jak mowie kieruje sie terminem z omwatpie jeszcze sie z tym nie spotkalam