Jasna dupa wie szczerze mowiac ale zobaczymy jak sie malej zechce bo podobno u mnie nie ma w szpitalu planowanego cc przy posladkowym a przy kolejnym porodzie mozna probowac sn ale ja sie nie pisze.no wlasnie i kiedy w koncu rodzisz?
reklama
czyli siedzisz jak na szpilkach tak?Jasna dupa wie szczerze mowiac ale zobaczymy jak sie malej zechce bo podobno u mnie nie ma w szpitalu planowanego cc przy posladkowym a przy kolejnym porodzie mozna probowac sn ale ja sie nie pisze.
tak sie dze az samo sie zacznie ale ja mam taki organizm wytrzymaly ze szyjka dalej 4cm ;pczyli siedzisz jak na szpilkach tak?
no to w sumie w kazdej chwili to sie moze zaczac, a jak tam Oliwka sie ma?tak sie dze az samo sie zacznie ale ja mam taki organizm wytrzymaly ze szyjka dalej 4cm ;p
Oliwka jest obrazona bo jej dziudzius juz sie ma urodzic ;pno to w sumie w kazdej chwili to sie moze zaczac, a jak tam Oliwka sie ma?
minie jej zobaczysz, jest zazdrosna, to normalnie, a jak tam tej jej hormon wzrostu?Oliwka jest obrazona bo jej dziudzius juz sie ma urodzic ;p
Jak sie Mariusz urodzil nie byla zazdrosna mam nadzieje ze teraz tez nie bedzie. A co do hormonu narazie nic nie wiadomo nadal nie ma kariotypu jeszcze.minie jej zobaczysz, jest zazdrosna, to normalnie, a jak tam tej jej hormon wzrostu?
Cassiah
Fanka BB :)
byla mlodsza i moze mniej kumala, a wlasnie a mariuszek jak zareagowal, ze kolejna siostra bedzie?Jak sie Mariusz urodzil nie byla zazdrosna mam nadzieje ze teraz tez nie bedzie. A co do hormonu narazie nic nie wiadomo nadal nie ma kariotypu jeszcze.
reklama
hehehe on tez jest dziewczynka ;pbyla mlodsza i moze mniej kumala, a wlasnie a mariuszek jak zareagowal, ze kolejna siostra bedzie?