dzieki, jeszcze w to nie wierze
reklama
adiika
Fanka BB :)
Tamci dostali kredyt. Właściciel w szoku, że im się jednak udało.. ech.. Widać nie jest mi pisane żeby tam mieszkać. Kasiu chodzi o to, że w wiosce której mieszkamy było mieszkanie na sprzedaż i najlepsze jest to, że to drugi dom od teściów, gdzie aktualnie mieszkamy. Wszystko wina męża, że go nie kupiliśmy i coś czuję, że długo nie będziemy ze sobą rozmawiać.
Super, że wyniki wyszły ok Oby teraz po hsg i hsc Wam się udało :*
Luxi dbaj teraz o siebie Nie przemęczaj się i nie dźwigaj w pracy Ja powiedziałam tylko koleżance i mężowi, rodzina dowiedziała się jak byłam w 3 miesiącu
Luxi dbaj teraz o siebie Nie przemęczaj się i nie dźwigaj w pracy Ja powiedziałam tylko koleżance i mężowi, rodzina dowiedziała się jak byłam w 3 miesiącu
jak ja bym dorwala Twojego meza to..ehh brak slowTamci dostali kredyt. Właściciel w szoku, że im się jednak udało.. ech.. Widać nie jest mi pisane żeby tam mieszkać. Kasiu chodzi o to, że w wiosce której mieszkamy było mieszkanie na sprzedaż i najlepsze jest to, że to drugi dom od teściów, gdzie aktualnie mieszkamy. Wszystko wina męża, że go nie kupiliśmy i coś czuję, że długo nie będziemy ze sobą rozmawiać.
moj tez se popijal, ale ja go ustawilam do pionuJuż czasami nie mam sił na niego. Taki był kochany przed ślubem, a teraz wyszło, że mamisynek i na dokładkę ma zadatki na alkoholika. Takiego go wybrałam, to mam za swoje. Mam nadzieję, że większą pociechę będę miała z syna
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Luxi kochana gratuulacje ! Pieknie zaczety rok !!! ;*** czulam ze to beda jednak dobre wiesci :-) :-) wrzucaj testa :-) :-) :-)
wieczorem jak bede miala czym zrobic foto okLuxi kochana gratuulacje ! Pieknie zaczety rok !!! ;*** czulam ze to beda jednak dobre wiesci :-) :-) wrzucaj testa :-) :-) :-)
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie, z Mala wszystko ok, wazy 1046gram i jest na 67 centylu. Z usg jest starsza o 6 dni. Kolejna wizyta 19.05 to juz to 3 usg ktore tam cos ma sprawdzac hehe ale wazne
super wiesci, bardzo sie cieszeJa juz po wizycie, z Mala wszystko ok, wazy 1046gram i jest na 67 centylu. Z usg jest starsza o 6 dni. Kolejna wizyta 19.05 to juz to 3 usg ktore tam cos ma sprawdzac hehe ale wazne
reklama