reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej wam ;-)
U nas snieg sypie i sypie i az milo ;-) ;-) moj Ł do mnie wrocil na weekend i od razu mi o wiele lepiej ;-) ;-) humor sie mocno trzyma .. oj Gosik straszne to co piszesz ale faktycznie lepiej ze stalo tak jak sie stalo .. na pewno.dzieciatko bedziE jeszcze nie jednoo ;-) ;-)
Trzymam kciukasy za testujace ciazowe i owulacyjne ;-) ;-) tu i.tu mocne dwie krechy ;-) &&&&&&

Dzieki dziewczyny. Bedzie dobrze wszystkim nam sie uda i bedziemy za rok popylac z wozeczkami ;) zycze Wam i Waszym facetom milego weekendu :) zrobcie sobie walentynki tydzien wczesniej i fajnie spedzcie czas :*

Ja czekam na środę i liczę ze @ nie przyjdzie... Brzuch chyba 7dzień boli jak na @ a nigdy tak nie miałam aż mnie wydelo...

Ewel mam to samo gdzies od wtorku. Albo jakies skurcze albo jakbym miala w podbrzuszu balonik ;) piersi nie bola ale tak dziwnie wrazliwe sa i troszke pelniejsze podobnie jak na okres, w nocy spac nie moge a w dzien najchetniej bym z lozka nie wychodzila ;) ewel to huchamy Ci w tescik juz teraz na 2krechy :)

Jak Ja byłam 4 msc temu to bolały bardzo... Ale po poronieniu ni ze być inaczej dziewczyny na forum pisały ze za drugim razem.nie bolały a senna byłam ale gdzieś z tydzień po @ dopiero narazie martwi.mnie ból brzucha takie skurcze dziwne zobaczymy do śr coraz bliżej a ja testy jednak za wczesnie

reklama
Do góry