reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
12822079_237190693286296_2132336403_n.jpg

12821977_237190716619627_433710635_n.jpg

12834837_237190749952957_1471832237_n.jpg

12834964_237190763286289_1701476788_n.jpg

12825131_237190799952952_889329088_n.jpg

12804321_237192786619420_1381962078_n.jpg

tak jak obiecalam :)

Ona się cieszy, że w tak młodym wieku wychowa synów, a np. ja się będę męczyć jeszcze długo ;)
Ja mówiłam, że nigdy nie będę miała dzieci. A tu ooo :)
Luxi piękne masz mieszkanie, moje marzenie :) Uwielbiam takie jasne wnętrza :)

Ona się cieszy, że w tak młodym wieku wychowa synów, a np. ja się będę męczyć jeszcze długo ;)
Ja mówiłam, że nigdy nie będę miała dzieci. A tu ooo :)
Luxi piękne masz mieszkanie, moje marzenie :) Uwielbiam takie jasne wnętrza :)
dzieki, ale myslimy i zmianie kolorow scian na szarosci, oj ja tez mialam wiek, ze nie chcialam dzieci

Luux piękne mieszkanie ! i te firanki w kuchni aaa zakochałam się :D

Okazało się że malutka ma wadę serduszka no i jesteśmy załamani ja to aż się poryczałam .. i zaczęłam martwić się o naszego okruszka i oby połówkowe dobrze wyszło

Luux piękne mieszkanie ! i te firanki w kuchni aaa zakochałam się :D

Okazało się że malutka ma wadę serduszka no i jesteśmy załamani ja to aż się poryczałam .. i zaczęłam martwić się o naszego okruszka i oby połówkowe dobrze wyszło
Co Ty gadasz!! w ciazy tego nie wykryli? i co dalej teraz? a o Wiktorka sie nie boj, wszystko musi byc dobrze!!!

No paranoja totalna ... tez bylam w szoku ze tego wczesniej nie wykryli bo to da sie wykryc i nawet mozna operowac maluszka juz w brzuszku mamy a przeciez musialy byc jakies szmery;-/// szczegolnie gdy po stracie pierwszej malej chodzila do takiej ginekolozki z mega sprzetem bo za wizyty malo nie placili wiec nie wiem jak mozna bylo tego nie zauwazyc ;-// a dowiedzieli sie bo miala wczoraj wyjsc z mala do domu i wiesz zawsze robia kontrolne przed wyjsciem czy wszystko dobrze no i cale szczescie ze zrobili bo tak pewnie by sie nie dowiedzieli ;/ no i bylo slychac jakies szmery na serduszku ale lekarz mowil ze moze to jeszcze sie dobrze organizm z plynow nie oczyscil i dlatego ..ale jak zawolali kardiologa no to niestety potwierdzil wade serduszka , ze mala ma zwezenie aorty i jej serduszko musi bardziej pracowac niz u zdrowego noworodka by przepompowac krew i jak na razie nie wiadomo czy wada bedzie sie powiekszala czy zmniejszala czy beda musieli operowac ..w tygodniu sie dowiedza wiecej .. no i z tego szpitala gdzie sa musza isc do lepszego a tam zmarla Maja jej pierwsza dzidzia wiec ona pewnie przezywa koszmar bo Ł wczoraj szalal i chcial do niej jechac ale lala nie chce nikogo widziec bo slabo sie czuje na odwiedziny .. ja to rozumiem bo domyslam sie co przezywa .. totalna masakra wylam jak bobr wczoraj bo jak sobie pomysle ze takie malenstwo musi cierpiec to te zycie jest na prawde okrutne i niesprawiedliwe ... i choroba ma podloze genetyczne lub przez chromosomy

Ja to tak teraz panikuje o malego ze szok .. mamy ten konflikt i chyba na drugie dziecko juz sie nie zgodze

reklama
No paranoja totalna ... tez bylam w szoku ze tego wczesniej nie wykryli bo to da sie wykryc i nawet mozna operowac maluszka juz w brzuszku mamy a przeciez musialy byc jakies szmery;-/// szczegolnie gdy po stracie pierwszej malej chodzila do takiej ginekolozki z mega sprzetem bo za wizyty malo nie placili wiec nie wiem jak mozna bylo tego nie zauwazyc ;-// a dowiedzieli sie bo miala wczoraj wyjsc z mala do domu i wiesz zawsze robia kontrolne przed wyjsciem czy wszystko dobrze no i cale szczescie ze zrobili bo tak pewnie by sie nie dowiedzieli ;/ no i bylo slychac jakies szmery na serduszku ale lekarz mowil ze moze to jeszcze sie dobrze organizm z plynow nie oczyscil i dlatego ..ale jak zawolali kardiologa no to niestety potwierdzil wade serduszka , ze mala ma zwezenie aorty i jej serduszko musi bardziej pracowac niz u zdrowego noworodka by przepompowac krew i jak na razie nie wiadomo czy wada bedzie sie powiekszala czy zmniejszala czy beda musieli operowac ..w tygodniu sie dowiedza wiecej .. no i z tego szpitala gdzie sa musza isc do lepszego a tam zmarla Maja jej pierwsza dzidzia wiec ona pewnie przezywa koszmar bo Ł wczoraj szalal i chcial do niej jechac ale lala nie chce nikogo widziec bo slabo sie czuje na odwiedziny .. ja to rozumiem bo domyslam sie co przezywa .. totalna masakra wylam jak bobr wczoraj bo jak sobie pomysle ze takie malenstwo musi cierpiec to te zycie jest na prawde okrutne i niesprawiedliwe ... i choroba ma podloze genetyczne lub przez chromosomy

Ja to tak teraz panikuje o malego ze szok .. mamy ten konflikt i chyba na drugie dziecko juz sie nie zgodze
kuzwa szok, mamy przeciez taka medycyne teraz...i co dalej? musze czekac na decyzje odnosnie operacji? bardzo Wam wspolczuje tych nerwow, to musi byc straszne :no:

Do góry