reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja przed ciążą przytylam ok 5 kg, wiec ja szczupła nie jestem ;) Teraz kilogram w ciąży, a brzuch taki pełniejszy się zrobił, to chyba dzidzia rośnie :D
Na usg genetycznym powiedziała mi ginka, że mam łożysko przodujace, a moja tego nie potwierdziła, więc albo nie widziała albo wie, że jeszcze może się podnieść i nie chciała mnie martwić i podobno brzuch przy tym łożysku szybciej wypycha ale ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Ewela pokaż swój :)
Ja też mam zamiar upominać się o badania.

reklama
Ja na poczatku schudlam 2kg a teraz sie nie wazylam zawsze zapomne z rana bo po jedzeniu nie wchodze heheheh :-D :-D wlasnie dol mam taki wypchany ..no i wzdecia strasznie mi dokuczaja ze czasem wygladam jakbym miala z 6msc masakra ciezko tak ;d

Mi tez na genetycznym wyszlo ze lozysko przodujace ;) i nie ma co sie martwic bo to nic zlego ;)

Siemanko kobity : )
Bardzo dlugo nie bylam na bb, odwiedzam i Was :-* Lux widze ze starania znowu ruszyly, powodzenia! Madziolinka już też pięknie tym razem i Tobie Ewelina gratuluję bo choć sie nie znamy to podczytywalam wątek z Tobą i wiem że sporo nerwow Cie oczekiwanie na dwie krechy kosztowalo.
U mnie ok, zaczelam 38 tydzień.
Pozdrawiam resztę Staraczek.

Siemanko kobity : )
Bardzo dlugo nie bylam na bb, odwiedzam i Was :-* Lux widze ze starania znowu ruszyly, powodzenia! Madziolinka już też pięknie tym razem i Tobie Ewelina gratuluję bo choć sie nie znamy to podczytywalam wątek z Tobą i wiem że sporo nerwow Cie oczekiwanie na dwie krechy kosztowalo.
U mnie ok, zaczelam 38 tydzień.
Pozdrawiam resztę Staraczek.
myslalam wczoraj o Tobie, super, ze sie odezwalas! jaka plec maluszka?

Dziękuje Balladyna ..tak , tak jak fiksowałam podczas starań to chociaż podczas ciąży jestem spokojna ;-)

Codziennie wstaje po 6 jeeeny jakie to uciążliwe , czas się wtedy wlecze i taka jestem nijaka ... ale cóż jak pęcherz ciśnie to trzeba wstać do wc i już nie zasnąć ;)

Całe szczęście już piątek i Ł wraca i już nie wyjeżdza 2tyg rozłąki i samej w domu wystarczy bo można ześwirować ;)

Lada moment walentynki planujecie coś ? ;-)

Lux - chłop :-D ja też o was myslalam, ale na jakiś czas sie odcielam a potem tel mi sie skaszanił a przed kompem nie chcialam siedzieć. Na marcowkach tez ponoć o mnie myśli krążyły bo tamten wątek zalozylam, a że powoli końcowy termin sie zbliża.. . ; )
Pracjesz w sklepie, dobrze przeczytałam? Ktory masz cykl po przerwie?

Lux - chłop :-D ja też o was myslalam, ale na jakiś czas sie odcielam a potem tel mi sie skaszanił a przed kompem nie chcialam siedzieć. Na marcowkach tez ponoć o mnie myśli krążyły bo tamten wątek zalozylam, a że powoli końcowy termin sie zbliża.. . ; )
Pracjesz w sklepie, dobrze przeczytałam? Ktory masz cykl po przerwie?
mam pierwszy cykl, tak pracuje od wrzesnia w sklepie, obsluga klienta, faktury, zamowienia i inne rzeczy, praca super

reklama
heeej wam !

co tam słychać ciekawegoo ? :)

ja zabieram się za małe porządki co do wesela przecież zostało tak mało wiele :)
lista gości jest , zaproszenia też mniej więcej wybrane :)
w przyszłym tygodniu do księdza omówić wszystko i ustalić godzinę itd
później pewnie do właścicielki sali zaklepać menu i inne takie rzeczy związane z tym :)
sukni jeszcze żadnej nie mam upatrzonej , przymierzonej ale teraz w niedziele mamy targi ślubne więc może coś wpadnie w oko :)
taak ogólnie wszystko dobrze u nas :) weekend spędziliśmy przemiło , kino ...później znajomi przyjechali i było na prawdę super , super :)
a 3 marca na świat przyjdzie mała Kaja :)) cudownie !

Do góry