bedziemy mocno trzymac kciuki :-)Chyba zatestuje 3 grudnia bo to urodziny mojego S. wiec cudownie byloby dac mu taki prezent!
reklama
trzymaj trzymaj, ktos Twoj bruch musi przejac :-)Ale.sie dzieje ☺ gratuluję i trzymam &&& za Kasię Lux i Ewelinke (ale tu raczej gratulacje )
Cassiah
Fanka BB :)
Justynka aaaalleee cudenko!! No genialny No niech spi jak najwiecej dla Twojego dobra Fajnie ze bracia sie kochaja
No ja tez mam nadzieje ze 2015 bedzie tym najpiekniejszym rokiem w moim dotychczasowym zyciu
Kochana rowniez pozdrawiam i caluski dla maluszka :*
No ja tez mam nadzieje ze 2015 bedzie tym najpiekniejszym rokiem w moim dotychczasowym zyciu
Kochana rowniez pozdrawiam i caluski dla maluszka :*
madziolina_p
Fanka BB :)
Jej, jakie cudo piekne!!!
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kochane ;*
Nie pisalam tak bo niestety praca teraz tez sie do niej szykuje ...
Jak na razie samopoczucie bez zmian wszystko okey
Wczoraj caly czas w pracy czulam jajniki , podbrzusze czasem kregoslup i wrazenie jakby cos polecialo ale jak szlam do lazienki too czysto i dzisiaj takie same wrazenie mnie obudzilo ..normalnie juz schizy przez to lapie jest mi goraco i cycki przestaly bolec ... ale w kazdej chwili moze przeciez przyjsc @
Meliska cuudowny maluch !!!!!
Milego wam ;*
Dzieki ze jestescie !!!
Nie pisalam tak bo niestety praca teraz tez sie do niej szykuje ...
Jak na razie samopoczucie bez zmian wszystko okey
Wczoraj caly czas w pracy czulam jajniki , podbrzusze czasem kregoslup i wrazenie jakby cos polecialo ale jak szlam do lazienki too czysto i dzisiaj takie same wrazenie mnie obudzilo ..normalnie juz schizy przez to lapie jest mi goraco i cycki przestaly bolec ... ale w kazdej chwili moze przeciez przyjsc @
Meliska cuudowny maluch !!!!!
Milego wam ;*
Dzieki ze jestescie !!!