reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cześć :)
Dziękuję Meliska :) I Dziewczyny Wam za pamięć :))
Napisałam z tel. wiadomość i jej nie dodało :((
Pani doktor powiedziała:
-5 tydzień ciąży, nie jest pozamaciczna tylko "ładnie umiejscowiona w macicy" ;) Nie dała mi zdjęcia, bo papieru zabrakło...:/
-pokazała mi pęcherzyk i ciałko żółte, za 2 tyg. mam przyjechać znowu i będzie widać już serce :)
-potwierdziła moje przypuszczenia, że nie powinnam zajść w ciążę przy moich cyklach współżyjąc w 10 dc, powiedziała, że otrzymałam taki dar widocznie i pewnie lepszego czasu by na to nie było, pogadałyśmy jeszcze chwilę i pow jeszcze, że NIE MA czegoś takiego jak plamienie implantacyjne i słyszy to pierwszy raz i zaczęła się mnie pytać gdzie takie informacje wynalazłam! Zbulwersowałam się trochę, bo ona mówi, że jest tylko plamienie owulacyjne, ale u mnie było już dawno po owulacji, 14 dni po stosunku przecież wystąpiło tamte plamienie.
-przepisała mi Omega Med Optima Forte i mam brać dwie tabletki, powiedziała jeszcze, że jak biorę teraz kwas foliowy to on mi już nie pomoże
-mąż coraz bardziej się cieszy i zaskoczył mnie jak powiedział, że jak się urodzi dziecko to po 3 miesiącach staramy się o kolejne :D

Ewelina nie nastawiaj się tylko na @. Ja tak zrobiłam, bo miałam wszystkie objawy na @ a tu ciąża :)) Trzymam kciuki :)

Cześć :)
Dziękuję Meliska :) I Dziewczyny Wam za pamięć :))
Napisałam z tel. wiadomość i jej nie dodało :((
Pani doktor powiedziała:
-5 tydzień ciąży, nie jest pozamaciczna tylko "ładnie umiejscowiona w macicy" ;) Nie dała mi zdjęcia, bo papieru zabrakło...:/
-pokazała mi pęcherzyk i ciałko żółte, za 2 tyg. mam przyjechać znowu i będzie widać już serce :)
-potwierdziła moje przypuszczenia, że nie powinnam zajść w ciążę przy moich cyklach współżyjąc w 10 dc, powiedziała, że otrzymałam taki dar widocznie i pewnie lepszego czasu by na to nie było, pogadałyśmy jeszcze chwilę i pow jeszcze, że NIE MA czegoś takiego jak plamienie implantacyjne i słyszy to pierwszy raz i zaczęła się mnie pytać gdzie takie informacje wynalazłam! Zbulwersowałam się trochę, bo ona mówi, że jest tylko plamienie owulacyjne, ale u mnie było już dawno po owulacji, 14 dni po stosunku przecież wystąpiło tamte plamienie.
-przepisała mi Omega Med Optima Forte i mam brać dwie tabletki, powiedziała jeszcze, że jak biorę teraz kwas foliowy to on mi już nie pomoże
-mąż coraz bardziej się cieszy i zaskoczył mnie jak powiedział, że jak się urodzi dziecko to po 3 miesiącach staramy się o kolejne :D

Ewelina nie nastawiaj się tylko na @. Ja tak zrobiłam, bo miałam wszystkie objawy na @ a tu ciąża :)) Trzymam kciuki :)
super wiesci, szkoda, ze usg nie masz na pamiatke :no:

Nom, właśnie jestem zła o te usg i powiedziała, ze jak chcialam to mogłam dziś pojechać do jakiejś przychodni gdzie przyjmuje, ale niestety nie mieszkam w tym miescie, a z reszta pracuje i nie mam czasu :(

reklama
Tak z tego cieszę sie ogromnie :) Teraz dzwoni, martwi się o mnie, pyta co robię, co chcę robić wieczorem, co jadłam na obiad :))
Juz nie moge sie doczekac nastepnej wizyty :)

Do góry