reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
A u mnie dzis pieknie i baaaardzo cieplo, na sloncu ze 20 stopni :) Ale jutro znow ma sie popsuc... :/

Madziu twoje @ to regularnosc, jak sa + - 2 dni to znaczy ze sa regularne, a 27 dni to idealny wynik ;) Czuje ze szybko sie wykurujesz :) :*

A ja zdecydowalam ze jeszcze sprobujemy ten 10 cykl staran i dopiero przebadamy nasienie. Jeszcze ten ostatni cykl sprobujemy. Nie chce byc nadgorliwa a to dla nas obojga bardzo stresujaca sprawa i nie chce zeby taki stres wplynal na staranka a trzymam sie tego ze do roku mam sie nie martwic. Dopiero mamy pazdziernik, do konca roku jeszcze czas :)

Milej niedzieli wszystkim :*

A u mnie dzis pieknie i baaaardzo cieplo, na sloncu ze 20 stopni :) Ale jutro znow ma sie popsuc... :/

Madziu twoje @ to regularnosc, jak sa + - 2 dni to znaczy ze sa regularne, a 27 dni to idealny wynik ;) Czuje ze szybko sie wykurujesz :) :*

A ja zdecydowalam ze jeszcze sprobujemy ten 10 cykl staran i dopiero przebadamy nasienie. Jeszcze ten ostatni cykl sprobujemy. Nie chce byc nadgorliwa a to dla nas obojga bardzo stresujaca sprawa i nie chce zeby taki stres wplynal na staranka a trzymam sie tego ze do roku mam sie nie martwic. Dopiero mamy pazdziernik, do konca roku jeszcze czas :)

Milej niedzieli wszystkim :*

Ale Ci dobrze, u nas 10 st i deszcz. No zobaczymy, czy dostanę @:-)

Hej, u mnie podobnie jak u Madzioliny_p, zimno i pada deszcz już od wczoraj...
Ja już obroniona i szczęśliwa :) Też czekam na @ od wczoraj, ale coś czuję, że przyjdzie jutro albo trochę później, bo miałam dużo stresów w tym miesiącu :/
Cassiah gdzie Ty mieszkasz, że masz taką pogodę? Tylko pozazdrościć :D I co starań, to masz rację, dajcie sobie jeszcze czas i bez spiny działajcie ;)

Dziękuję :)
Ale masz super :) Byłam 11 lat temu na wakacjach w Chorwacji, 34 km od Zadaru :D
To Ty w ogóle nie masz zimy :)) A jak w ogóle pogoda w listopadzie? Spada poniżej 20 stopni?

Nie no zima jest niestety :) Ale sezon cieply czyli taki w ktorym mozna sie kapac to od polowy kwietnia do polowy pazdziernika :) Pozostale miesiace sa chlodnawe ale jesli zawieje mocny wiatr (tzw. Bura) z gór to temperatura umie spac do 0 (odczuwalna temp.) A 2 lata temu nawet spadl snieg i to sporo! :) Ale to bylo jakies anomalie :)

reklama
Dziękuję Luxuorius :)
U mnie podejrzana sprawa, bo mnie brzuch nie boli i żadnych pryszczy jak zazwyczaj, ale na nic się nie nastawiam, 30 dc dopiero ;)

Do góry