reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
@ przyszla dwa dni za wczesnie u mnie ..wow to cos nowego znaczy sie jeszcze sie nie rozkrecila ale juz sie cos tam dzieje
Cassiah
Fanka BB :)
Ewelinka wstretny małpiszon!! Bardzo mi przykro... Ale zaraz porobicie badania i bedziesz chociaz znac przyczyne niepowodzen i wiedziec czym je zwalczac!
Kotek u mnie 11 dc, sluz mam juz od kilku dni powoli coraz wiecej, dzis kupilam testy owu i zamierzam od jutra robic. Dzis bylo przytulanie i teraz dopiero w owu bo chce zeby zolnierzyki dojrzaly
Lux kciuki za jutro, nie daj sie
Malo pisze bo mielismy pogrzeb w rodzinie (chlopaka dziadek zmarl) i troche sie od neta odlaczylam.
Kotek u mnie 11 dc, sluz mam juz od kilku dni powoli coraz wiecej, dzis kupilam testy owu i zamierzam od jutra robic. Dzis bylo przytulanie i teraz dopiero w owu bo chce zeby zolnierzyki dojrzaly
Lux kciuki za jutro, nie daj sie
Malo pisze bo mielismy pogrzeb w rodzinie (chlopaka dziadek zmarl) i troche sie od neta odlaczylam.
dobry, nocka koszmarna chcialam na ip jechac, tak bolal zoladek, tak dusilo w klatce piersiowej, jakis koszmar wzielam yabletki na uspokojenie i jakims cudem zasnelam... dzis jade po kase do tej suczy pieprzonej wrrr
Dzis zrobilam pierwszy test owu i wyszły mi z marszu II grube krechy... Ale dzis dopiero 12 d.c. Czy to mozliwe ze przy cyklach 28-dniowych taka wczesna owu? Czy blad w tescie moze :/
ooo a zawsze masz cykle 28 dniowe?
ja zacznę robic testy od 14 dc dziś11 dc wczoraj nie było staranek bo mąz trzyma plemiki
ja tam go zmuszac przez jeszcze 2 dni nie bede ale od 13 dc trzeba zacząc
temp i tak cały czas spada
Dzis zrobilam pierwszy test owu i wyszły mi z marszu II grube krechy... Ale dzis dopiero 12 d.c. Czy to mozliwe ze przy cyklach 28-dniowych taka wczesna owu? Czy blad w tescie moze :/
mozliwe, moze cykl sie skroci :-)
a śluz jaki masz?Dzis zrobilam pierwszy test owu i wyszły mi z marszu II grube krechy... Ale dzis dopiero 12 d.c. Czy to mozliwe ze przy cyklach 28-dniowych taka wczesna owu? Czy blad w tescie moze :/
Cassiah
Fanka BB :)
No raczej zawsze mam 28 dniowe. Nawet srednia z ostatnich 2 lat z aplikacji w telefonie tak pokazuje.
Szkoda ze wczoraj nie zrobilam bo teraz nie wiem od kiedy mam te II kreski i czy juz dzis dzialac czy jutro :/
A sluz plodny od kilku dni, ale to zawsze tak mam. Jak w zegarku sluz pokazuje sie 8 d.c i tak trwa do 15 d.c.
Kotek radze ci zrobic test bo mozesz sie zdziwic
Szkoda ze wczoraj nie zrobilam bo teraz nie wiem od kiedy mam te II kreski i czy juz dzis dzialac czy jutro :/
A sluz plodny od kilku dni, ale to zawsze tak mam. Jak w zegarku sluz pokazuje sie 8 d.c i tak trwa do 15 d.c.
reklama
No raczej zawsze mam 28 dniowe. Nawet srednia z ostatnich 2 lat z aplikacji w telefonie tak pokazuje.
może masz i rację
a ty o jakiej porze zrobiłas i nie piłas 2 h przed?
ja tam będe codziennie działac albo co 2 dni żeby nie przegapic