reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dzien dobry, ja wrocialm niedawno z pracy, jestem nie do zycia, tam bylo tak goraco, ze wytrzymac nie szlo, dzieciaki chrapaly, na dodatek rano dzieciaki juz zaczely wymyslac, bo mialam obudzic je o 7-ej a budzilam o 6-53 i zaczelo sie, ze one nie wstana...dzizas​

wiecie jak sie dzis usmialam
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
corka szwagierki mowi do mnie: ciociu wiesz, ze jedna pani jechala z panem motorem, spadl jej cukier i spadla podnoszac te paczki...mowie co ona gada...ide do tesciowej i ona mowi: nie wiesz jak pani G. sie czuje? mowie, ze nie a co jej jest? no jechala z mezem i cukier jej spadl i zemdlala mu z motoru podczas jazdy... zobaczcie jak sobie to dziecko wytlumaczylo
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
tesciowa to sie poplakala ze smiechu​

Czesc kochane. Slabo mam czas na neta, bo ostatnie 2 tyg robimy remont. Myslalam ze szybko pojdzie ale niestety wszystko sie przedluzylo. Dzis juz oficjalnie gotowe :) W koncu na swoim! Teraz to mamy idealne warunki na dzidzie (przynajmniej mieszkaniowe) :) Ja juz po owu, chyba byla wczoraj. Oby ten 7 cykl okazal sie szczesliwa 7 :) Szkoda ze wciaz nie ma zadnych 2 kreseczek w tym watku, myslalam ze wejde i beda mnie czekac jakies dobre wiesci :( Oby cos w koncu ruszylo! A co tam u was? :)

reklama
Do góry