A ja byłam z moim w kinie na aktach Watykanu ciekawy, przynajmniej nie kończy się jak każdy "horror". Brzuch co chwile dokucza ale nie jest bolesny. W łazience dziś byłam póki co 12 razy w koncu jest pelnia wiec jeśli nie ciazy to może w końcu księżyc na mnie podziała bo zawsze na pełnię przychodziła @. Temp nie spada
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Meg to pewnie lokator
Myslalam ze wczoraj podziała strach przed pajakiem który nagle znalazł się na moim ramieniu.. A akurat mialam w ręku kubek z herbata... I zgodnie z moja miłością do pająków herbata cała na ścianę, kubek w drobny mak a ja do póki nie zasnęła czas ze coś po mnie łazi co chwila i łaskocze gdzieś. teraz jak @ nie przyjdzie na pełnię to ja nie wiem
Ogolnie jestem rozkojarzona jakas od kilku dni. Robie sobie teraz herbate ale sobie najpierw sypie cukier. No w cukiernicy nie ma to biorę i dosypuje.... Nasypalam i dopiero się zorientowałam ze nasypalam wszystko do kubka... Przespalam w koncu do cukiernicy biorę siersciuchom jedzenie i idę Kamil owi powiedzieć jaka ma mądra narzeczona, patrze a ja trzymam kubek z niezalana herbata i z cukrem żeby sobie do pokoju zaniesc
reklama