reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

A ja byłam z moim w kinie na aktach Watykanu ;) ciekawy, przynajmniej nie kończy się jak każdy "horror". Brzuch co chwile dokucza ale nie jest bolesny. W łazience dziś byłam póki co 12 razy :D w koncu jest pelnia wiec jeśli nie ciazy to może w końcu księżyc na mnie podziała bo zawsze na pełnię przychodziła @. Temp nie spada

reklama
Myslalam ze wczoraj podziała strach przed pajakiem który nagle znalazł się na moim ramieniu.. A akurat mialam w ręku kubek z herbata... I zgodnie z moja miłością do pająków herbata cała na ścianę, kubek w drobny mak a ja do póki nie zasnęła czas ze coś po mnie łazi co chwila i łaskocze gdzieś. teraz jak @ nie przyjdzie na pełnię to ja nie wiem

Ogolnie jestem rozkojarzona jakas od kilku dni. Robie sobie teraz herbate ale sobie najpierw sypie cukier. No w cukiernicy nie ma to biorę i dosypuje.... Nasypalam i dopiero się zorientowałam ze nasypalam wszystko do kubka... Przespalam w koncu do cukiernicy biorę siersciuchom jedzenie i idę Kamil owi powiedzieć jaka ma mądra narzeczona, patrze a ja trzymam kubek z niezalana herbata i z cukrem żeby sobie do pokoju zaniesc :D

reklama
Do góry