reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hej!
A my na dzialce nadal! Upal, ale dzis nad jeziorko pojedziemy, choc moje dziecko boi sie wejsc do malego baseniku ale moze do jeziora od brzegu wejdzie.
A w ndz nad morze!!! Oby pogoda!
Ale jeszcze w pt uro meza wyprawiamy i musze to przezyc hehe
A my na dzialce nadal! Upal, ale dzis nad jeziorko pojedziemy, choc moje dziecko boi sie wejsc do malego baseniku ale moze do jeziora od brzegu wejdzie.
A w ndz nad morze!!! Oby pogoda!
Ale jeszcze w pt uro meza wyprawiamy i musze to przezyc hehe
Cassiah
Heja. Zazdroszcze wam tych jeziorek polskich i polskiego morza naprawde. Nie bylam od 7 lat tam Nie mozna tego porownac z Adriatykiem, to dwa zupelnie inne klimaty, rownie piekne. Ja w trakcie staranek, dzis 11 dc, oby lipiec byl tym szczesliwym Bo jak tak patrze na nazwe grupy 'staraczki styczen' to nie moge uwierzyc ze od nowego roku sie juz staram a tu mnie lato juz zastalo Jak w grudniu wychodzilam od lekarza ktory pochwalil moje zdrowie i wyglad drog rodnych to myslalam ze juz niedlugo bede w ciazy a tu psikus Ale juz blizej niz dalej czuje to! I wy nie traccie wiary kochane! Buziam
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heej baby ;*
Jaa cale trzy dni ..czyli caly weekend od piatku spedzilam nad woda )) cudowne jeziorko , woda , sloneczko , ludzie , spotykanie znajomych przypadkiem .. super cudownie sie czulam , mimo zalewajacego mnie okresu dalam rade ))
Aaa jak sie opalilam mhm muulatka nawet kilka pan mnie zaczepilo czy ja jestem "nasza" hehe alez oczywiscie ze z krwi i kosci piekna kujawianka hi hi )) luubie takie zaczepki poprawiaja mi humor i od razu czuje sie piekniejsza mimo moich wad ))
A dzis? Dzis szara rzeczywistosc , pogoda sie popsula .. zielona herbata sie zaparza a ja sie szykuje do pracy i w miedzy czasie obiadek )
I Ł taki szczesliwi ze juz w domku przy mnie ))
Milegoo dnia ;*
Jaa cale trzy dni ..czyli caly weekend od piatku spedzilam nad woda )) cudowne jeziorko , woda , sloneczko , ludzie , spotykanie znajomych przypadkiem .. super cudownie sie czulam , mimo zalewajacego mnie okresu dalam rade ))
Aaa jak sie opalilam mhm muulatka nawet kilka pan mnie zaczepilo czy ja jestem "nasza" hehe alez oczywiscie ze z krwi i kosci piekna kujawianka hi hi )) luubie takie zaczepki poprawiaja mi humor i od razu czuje sie piekniejsza mimo moich wad ))
A dzis? Dzis szara rzeczywistosc , pogoda sie popsula .. zielona herbata sie zaparza a ja sie szykuje do pracy i w miedzy czasie obiadek )
I Ł taki szczesliwi ze juz w domku przy mnie ))
Milegoo dnia ;*
M
Mysia618
Gość
czesc dziewuszki...! dawno mnie tu nie bylo no z jakies 3/4dni teraz sie odzywam bo mam luzniej w pracy ale padam; (glowa od wczoraj strasznie boli nie wiem dlaczego... jak sobie pomysle ze do 22 w pracy siedziec musze to az zygac sie chce... brzuch mnie pobolewa jak na okres i szczerze wam powiem ze siadajac na ubikacje mam obawy zeby nie chluslo; (ech... upal, skwar a ja w klimatyzowanym pomieszczeniu sa plusy i minusy tego  siedze nie wiadomo po co w tej pracy wrr.... w sobote przez caly dzien bylo 11 osob to jakies 120 zl utargu  kpina  w niedziele az 5 osob pofatygowalo sie przyjsc  chodze ostatnio jak osa wszystko mnie denerwuje i szybko placze ha ha ha moj juz nie daje rady z moimi humorkami  trzymajcie kciukasy za mnie jutro ! mam egzamin na wykonywanie zabiegow mezoterapii musze go przejsc !
madziolina_p
Mysia kciuki za egz!
A w pracy do 22? Jeju wspolczuje bardzo!
My dzis z dzialki wracamy, ale juz w ndz nad morze!!!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heejcia moja opalenizna po weeekendzie wyglada tak ))
A tak wgl too caly tydz na popoludniu mam od 14-22.00 booli bardzo gdy jest takie piekne sloneczko ale coz .. w pracy chodze jakas przybita , niezywa , nie mam sily , ludzie mnie draznia ale coz trzeba wytrzymac ten miesiac i urlopik )
W ten weekend jedziemy do Kolobrzegu bo znajomi wzywaja hi hi )
Pranie sie robi , pobiegane , pojezdzone na rowerku i mysle co by tu na obiad lekkostrawnego w takie upaly ;->
A tak wgl too caly tydz na popoludniu mam od 14-22.00 booli bardzo gdy jest takie piekne sloneczko ale coz .. w pracy chodze jakas przybita , niezywa , nie mam sily , ludzie mnie draznia ale coz trzeba wytrzymac ten miesiac i urlopik )
W ten weekend jedziemy do Kolobrzegu bo znajomi wzywaja hi hi )
Pranie sie robi , pobiegane , pojezdzone na rowerku i mysle co by tu na obiad lekkostrawnego w takie upaly ;->
Załączniki
reklama
M
Mysia618
Gość
Mysia kciuki za egz!
no tak do 22 ;/ taki upal i ten bol glowy masakra!! ale jutro wolne