reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dokladnie!! To jest straszne :( Zeby podstawowe prawa natury a mianowicie rozmnazanie stalo sie taka ciezka misja...

reklama
Hej!
A my na dzialce nadal! Upal, ale dzis nad jeziorko pojedziemy, choc moje dziecko boi sie wejsc do malego baseniku ale moze do jeziora od brzegu wejdzie.
A w ndz nad morze!!! Oby pogoda!
Ale jeszcze w pt uro meza wyprawiamy i musze to przezyc hehe

Heja. Zazdroszcze wam tych jeziorek polskich i polskiego morza naprawde. Nie bylam od 7 lat tam :( Nie mozna tego porownac z Adriatykiem, to dwa zupelnie inne klimaty, rownie piekne. Ja w trakcie staranek, dzis 11 dc, oby lipiec byl tym szczesliwym :) Bo jak tak patrze na nazwe grupy 'staraczki styczen' to nie moge uwierzyc ze od nowego roku sie juz staram a tu mnie lato juz zastalo :( Jak w grudniu wychodzilam od lekarza ktory pochwalil moje zdrowie i wyglad drog rodnych to myslalam ze juz niedlugo bede w ciazy a tu psikus :( Ale juz blizej niz dalej czuje to! :) I wy nie traccie wiary kochane! Buziam

Heej baby ;*

Jaa cale trzy dni ..czyli caly weekend od piatku spedzilam nad woda ;))) cudowne jeziorko , woda , sloneczko , ludzie , spotykanie znajomych przypadkiem .. super cudownie sie czulam , mimo zalewajacego mnie okresu dalam rade ;)))
Aaa jak sie opalilam mhm muulatka nawet kilka pan mnie zaczepilo czy ja jestem "nasza" hehe alez oczywiscie ze z krwi i kosci piekna kujawianka hi hi ;))) luubie takie zaczepki poprawiaja mi humor i od razu czuje sie piekniejsza mimo moich wad ;)))

A dzis? Dzis szara rzeczywistosc , pogoda sie popsula .. zielona herbata sie zaparza a ja sie szykuje do pracy i w miedzy czasie obiadek ;))
I Ł taki szczesliwi ze juz w domku przy mnie ;)))
Milegoo dnia ;*

czesc dziewuszki...! dawno mnie tu nie bylo no z jakies 3/4dni teraz sie odzywam bo mam luzniej w pracy ale padam; (glowa od wczoraj strasznie boli nie wiem dlaczego... jak sobie pomysle ze do 22 w pracy siedziec musze to az zygac sie chce... brzuch mnie pobolewa jak na okres i szczerze wam powiem ze siadajac na ubikacje mam obawy zeby nie chluslo; (ech... upal, skwar a ja w klimatyzowanym pomieszczeniu sa plusy i minusy tego  siedze nie wiadomo po co w tej pracy wrr.... w sobote przez caly dzien bylo 11 osob to jakies 120 zl utargu  kpina  w niedziele az 5 osob pofatygowalo sie przyjsc  chodze ostatnio jak osa wszystko mnie denerwuje i szybko placze ha ha ha moj juz nie daje rady z moimi humorkami  trzymajcie kciukasy za mnie jutro ! mam egzamin na wykonywanie zabiegow mezoterapii musze go przejsc !

Heejcia moja opalenizna po weeekendzie wyglada tak ;)))

A tak wgl too caly tydz na popoludniu mam od 14-22.00 booli bardzo gdy jest takie piekne sloneczko ale coz .. w pracy chodze jakas przybita , niezywa , nie mam sily , ludzie mnie draznia ale coz trzeba wytrzymac ten miesiac i urlopik ;))
W ten weekend jedziemy do Kolobrzegu bo znajomi wzywaja hi hi ;))
Pranie sie robi , pobiegane , pojezdzone na rowerku i mysle co by tu na obiad lekkostrawnego w takie upaly ;->

Załączniki

• 1436259078073.jpg
    1436259078073.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry