reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja sie tezostatnio poplakalam w pracy....Pracuje w specyficznym miejscu w szpi.psych.i mialam taka sytuacje zemnie uderzyl w ramie stary bezmozgi pijak. Wyobrazcie sobie moj strach wtedy.

Trzeba poszukac sobie jakiegox zajecia na te 2 tyg.czekania na nastepna wizyte. Przemeczac i opalac sie nie powinnam a na dworze akurat upaly. Chyba czas na rekodzielo jakies

reklama
hej baby, u nas zle, ktos nam uderzyl kamieniem w szybe od auta, jest do wymiany
Ewela czekamy na info :-)
Madziu ludzi nie zmienimy, tylko przykro,ze sie tak zachowuja

hej baby, u nas zle, ktos nam uderzyl kamieniem w szybe od auta, jest do wymiany
Ewela czekamy na info :-)
Madziu ludzi nie zmienimy, tylko przykro,ze sie tak zachowuja

Ktos specjalnie czy przypadkowo? U nas rozrzad do wymiany a tak to jezdzi pi ostatnich przygodach na drodze...

Lux ja tez pare miesiecy temu zmienialam i to przednią bo podczas jazdy odprysl kamyk i szlo pęknięcie przez cala szybe....

Madzia masakra co za palant!! Gdzie sie podziali prawdziwi kawalerowie?? Coraz ciezej o normalnego faceta. A niestety same jestemy sobie troche winne, tak chcialysmy na sile przejmowac cechy meskie i udawac ze umiemy byc facetami, ze jestesmy takie same ze teraz sytuacja sie diametralnie zmienila, faceci przejeli cechy zenskie i stali sie totalnie zdominowani przez baby :( Ja to jestem staroswiecka na te czasy :( Marzy mi sie taki kawaler z lat 50 ;(

Lux ale dol!! Gdzie byli rodzice jak oni sobie kamyczkami rzucali?? U nas zlapali kiedys stara babe jak kamieniem auta rysowala na parkingu bo jej auta kwiatki zaslanialy :/

reklama
Do góry