Ty tez bylas w ciazy czy zle pamietam?To akurat pamietam .. tak trudno byc brzuchatka -.-
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Taak tez ..
kiedy zaszlas i jak dlugo bylas?Taak tez ..
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hmm teraz sie staramy 8msc ..wiec to bedzie jakies 2lata temu .. 2msc bylam w ciazy , zaczelam plamic i tak sie skonczyla moja mamina przygoda... tesknie za tymi mdlosciami
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tylko to byla taka wpadka i nie wpadka bo niby kochalismy sie bez zabezpieczenia ale staralismy sie uwazam i przez 7msc nam sie udawalo a w tym 8msc nie i zaciazylismy ... ale nie bylismy jacys zalamani tylko cieszylismy sie z tych wiesci
o matko, zobacz xolos potrafi zgotowac, co bylo przyczyna poronienia?Tylko to byla taka wpadka i nie wpadka bo niby kochalismy sie bez zabezpieczenia ale staralismy sie uwazam i przez 7msc nam sie udawalo a w tym 8msc nie i zaciazylismy ... ale nie bylismy jacys zalamani tylko cieszylismy sie z tych wiesci
Cassiah
Fanka BB :)
Widze ze problem "piwka" dotyczy wielu z nas! Wiekszosc moich kolezanek ma facetow(moj tez troche popija) co tak lubuja soe w tym trunku. Niby nie upijaja sie, nie robia awantur itd. Ale maja to pewnego rodzaju uzaleznienie. Mimo ze poza tym nie mozna im nic zarzucic... Co z tym zrobic nie wiem..
A ty Ewe ile sie staralas o pierwsza ciaze?
ja tez mialam mocne mdlosci, na kiedy mialas termin?Hmm teraz sie staramy 8msc ..wiec to bedzie jakies 2lata temu .. 2msc bylam w ciazy , zaczelam plamic i tak sie skonczyla moja mamina przygoda... tesknie za tymi mdlosciami
reklama
wysadzic browary mowie WamWidze ze problem "piwka" dotyczy wielu z nas! Wiekszosc moich kolezanek ma facetow(moj tez troche popija) co tak lubuja soe w tym trunku. Niby nie upijaja sie, nie robia awantur itd. Ale maja to pewnego rodzaju uzaleznienie. Mimo ze poza tym nie mozna im nic zarzucic... Co z tym zrobic nie wiem..