reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

hej dziewczyny! !! :) wszystkim zycze 2 || na testowaniu! Maj jest nasz mówie Wam;) wredotka wszystko sie ułoży , praca... wrr... najgorsze jak atmosfera w pracy jest bezbadziejna... w bb brzydko pada nie ma co robic , teraz wstane i ide mojemu M zrobic kawe i sniadanie do pracy bo jeszcze drzemie ;D;)

reklama
hej dziewczyny! !! :) wszystkim zycze 2 || na testowaniu! Maj jest nasz mówie Wam;) wredotka wszystko sie ułoży , praca... wrr... najgorsze jak atmosfera w pracy jest bezbadziejna... w bb brzydko pada nie ma co robic , teraz wstane i ide mojemu M zrobic kawe i sniadanie do pracy bo jeszcze drzemie ;D;)

A na kiedy masz termin?

Hej kochane ! ;))

jaaa mam dziś WOOOOOOOOOOLNE !! jak dobrze , okropnie się cieszę bo już psychicznie i fizycznie wysiadam ;)) na razie wstawiłam sobie wodę na kawkę myślę co bym zjadła sobie na śniadanko i chyba makrelka :D w plaanach mam troszkę poćwiczyć i posprzątać domek .. a na obiadek robię zapiekankę ;)
mam dni płodne , testy owu już zaczynają wychodzić , wczoraj miałam już ładne dwie kreseczki ..ale to nic bo i tak działamy co drugi dzień :)) i faktycznie mam nadzieję że maj będzie dla nas łaskawy a czerwiec raadosny bo nowina będzie dobra .. jestem silna , nie poddaję się ! walczymy dalej ! przecież jesteśmy pewnie bliżej niż dalej !

wreedotka bardzo mi przykro kochana że się tak męczysz ! taka praca to koszmar gdzie siedzisz tam z przymusu ! faktycznie najlepiej by było dla Ciebie jakbyś zaciążyła ! no oby coś chociaż szło po Twojej myśli i w dobrym kierunku ! mam nadzieję że mimo beznadziejnej atmosfery w pracy nie zapominacie się kochać ..czasem to odpręża

trzymam za was kciuki kochane za te bliższe testowanka i dalsze ! mooocno zaciśnięte ! &&&&&&&&&&&:tak::-D

Maaaaaaaaaaaaadzia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATUUUULACJĘ !!! ty niecierpliwa babooo udało się !!!!! jest krecha ! jest bladzioch !!! jeeeesteś w ciąąążyyy !!! :********************* dobra passa się zaczęła i ty ją zaczęłaś !!!!!!!! :D

to uwierz ! bo jesteś w ciąży :)) bladzioch tylko wtedy wychodzi :)) kiedy coś jest na rzeczy :))) może ci to powiedzieć każda brzuchatka i przyszła mama :)) więc nie świruuj i uwierz w to ! :)))

reklama
Nie posluchalam Was hehe ale cos mi przeczucie podpowiadalo, zeby zrobic!
Jutro zrobie z pierwszego moczu innym testem i jak bedzie pozytyw to bete zrobie jutro albo dzisiaj?

Do góry