reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux, wiem, że pomaga. Dlatego piszę bez krępacji. Ale zaskakuje mnie to, co się ze mną dzieje. I nie wiem czy to normalne, bo u mnie nie... Ale coż, z hormonami nie ma co dyskutować.
Teraz znowu się chichram i jaram Waszymi postami :D i tymi dwoma kreskami, które zamierzam zobaczyć w końcu :D

reklama
Ewilinka i ty sie wyrobisz! Jak ci sie uda w tym cyklu to w polowie grudnia urodzisz :) A uda sie na bank!

No u mnie lato trwa do konca pazdziernika, potem taka lekka jesien ale zima to dopiero po nowym roku czyli mnie ominie :D

Kolorowych :*

Wszystkie się wyrobimy! Wszystkie w grudniu porodzimy piękne bobaski :D Ja się nie poddaję i idę działać w tym kierunku :) Dobranoc Kochane :)

Dziewczyny! Same dobre wiesci!
A ja dziewczyny swojego nie poznaje!
Jak wrocil z silki to zaczal pomagac mi pranie wieszac i mowi: wiesz ze mnie jutro w nocy nie ma? Ja na to, ze tak, a on pyta jak mi te testy owu wychodza i ze moze wroci  ja w szoku!!! Pokazalam mu dwa ktore zrobilam i powiedzialam, ze w pt i sob musimy koniecznie. Tak wiec oddajemy malego w pt do mojej mamy i pobaraszkujemy i sie wyspimy!

Ale jak narazie sprawdzam sluz to cos tam jest, ale nie jest ciagnacy tylko taki wodnisty...
Milego dzionka!!!

reklama
madziu sluz wodnisty tez jest plodny! super! jesli twoj sluz jest plodny jesli zawiera choc JEDNA z tych cech:

płynny
przejrzysty/bialawy
rozciągliwy
śliski

A tak naprawde to nie ma czegoś takiego jak sluz NIEPŁODNY, jest tylko bardziej lub mniej plodny. Z kazdym sluzem jest szansa na ciazę, ale im lepszy tym większa :)

Im bardziej różni sie od gęstego, białego, kleistego tym lepiej.

I pamietajcie, że śluz często nie wypływa na majtki i trzeba go zbadac samemu :)

Miłego dnia i staranek! :)

Do góry