reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej ja się czuje dobrze ogólnie :) Mezowi nie powiedzialam i w sumie slabe sa weekendy bo to taka napieta sytuacja. On sie stara itd a ja go w sumie "olewam " co jest trudne...
mam tylko pewien problem bo zaczęłam znowu plamic lekko ale to podobno tak może być w terminie okresu nie? Mam takie lekkie skurczowe bóle brzucha i nie wiem czy mam się tym przejąć czy poprostu obserwować?

No i mam zamiar wybrać się na spacerek dzisiaj z synkiem chociaż tak ponuro ale ile można w domu siedzieć ;/ a tobie jak mija weekend?

No plamienie mozliwe, oby nie zywa krew.
Mezowi predzej, czy pozniej bedzie trzeba powiedziec, bo w koncu zacznie byc widac :-S ale narazie jest czas ;-)
Ja z malym tez codziennie wychodze bez wzgledu na pogode, a teraz niestety ma byc coraz zimniej :-(

A gdzie reszta dziewczyn???

Hej odebrałam wynik 17 a normy są takie
3 tydz : 5,8-7.2
4 tydz 9.5 - 750 itd
Jakoś nisko chyba co?
Poza tym mam dalej plamienia teraz w sumie już z krwią. Delikatnie ale coś chyba nie tak jest. Może to przez ten stres? Ewentualnie powtorka, juz mam dosc. Moja pani doktor wczesniejsza olala sprawe , mowila ze czasem tak jest i tyle.
Umówiłam się na 17 do innego lekarza. Zobaczę co powie.
Nawet nie bardzo mam z kim o tym pogadać..

Ostatnia edycja:
Klaudyna i jak się czujesz?
Ja w niedzielę byłam w komisji na wyborach! Myślałam, ze ducha wyzionę! Wróciłam o 4 rano! Do tego w sob na uczelni cały dzień... Mama mi pilnowała Oliwii. I od soboty narzekała że się źle czuję. A ja myślałam, że specjalnie tak mówi, żeby się nie zajmować małą. Ale nikt inny nie mógł się nia zająć. I wczoraj się okazało, że wylądowała w szpitalu z migotaniem przedsionków! Podali jej lekarstwa uspokoiło się i wypuścili ją do domu.... Na razie się dobrze czuję.

reklama
Do góry