reklama
Cassiah
Fanka BB :)
a moze to plamienie okolowulacyjne? ja tak mialam kilka razy. ale b.malo.
te historie sa niesamowite i daja nadzieje ze nawet @ ani negatywne testy to jeszcze nie wyrok chociaz z drugiej strony ryzykowne bo myslisz ze nie jestes, nie oszczedzasz sie a tu juz fasolka sie rozwija, a pierwszy trymestr najwazniejszy. i nie zgodze sie - wlasnie takich przypadkow wcale nie jest malo.
te historie sa niesamowite i daja nadzieje ze nawet @ ani negatywne testy to jeszcze nie wyrok chociaz z drugiej strony ryzykowne bo myslisz ze nie jestes, nie oszczedzasz sie a tu juz fasolka sie rozwija, a pierwszy trymestr najwazniejszy. i nie zgodze sie - wlasnie takich przypadkow wcale nie jest malo.
Ja też lubię niespodzianki ale lepiej się nie nastawiać. I tak za bardzo emocjonalnie do tego podchodzę - guuuupia ja ale ja tak ze wszystkim mam, nie tylko ze starankami. Zawsze się na zapas wymartwię, nasmucę... ech na razie jeszcze malutko tej krwi, jutro rano dam Wam znać czy się rozkręciło czy nie.
madziolina_p
No daj koniecznie, oby ustalo plamienie <3
Kazda sie wredotka jakos nakreca, jedna mniej druga bardziej, ale kazda wierzy, ma nadzieje itp
Kazda sie wredotka jakos nakreca, jedna mniej druga bardziej, ale kazda wierzy, ma nadzieje itp
Nic mnie nie boli. Troszeńkę piersi czuję, ale myślałam, że na owulację. Wczoraj z Mężusiem się staraliśmy to zauważył, że piersi inne, na okres zawsze tak mam, ale zazwyczaj bolą bardziej.
Ja już Madziu od września czekam. A z każdym miesiącem coraz bardziej pragnę i coraz bardziej się boję, że coś będzie nie tak. No ale, dość użalania się!!! Musi być dobrze!
Ja już Madziu od września czekam. A z każdym miesiącem coraz bardziej pragnę i coraz bardziej się boję, że coś będzie nie tak. No ale, dość użalania się!!! Musi być dobrze!
madziolina_p
Wiem wredotka :-*
Poczekajmy do jutra, moze faktycznie to nie ciocia
Poczekajmy do jutra, moze faktycznie to nie ciocia
reklama