reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Chyba to male znaczenie które dziecko tak samo się czeka jeśli się o nie stara :) Magda ma to szczęście ze jedno juz może tuli i zająć czas nim ale chyba czeka tak samo na drugie jak na pierwsze skoro się staraja :)

Mnie dziś zaczyna dopadać zwątpienie i rezygnacja. 25dc a test owu negatywny. Niby jakiś śluz zaczyna sie pojawiać, ale nie taki jak powinien. Mam dość czekania.

Wiitajcie kochane ������
Pieerwsze co to ogromne gratki dla Angeliki jest druga mamusia :-) :-) suuper !
A ja sie w koncu przelamalam i poszlam do mojego gina .. cale szczescie na razie wszystko Wporzadku powiedzial ze to.pewnie przez stres sie blokuje i powiedzial ze wiecej relaksu z mezczyzna i do roku daje nam czas i dopiero potem sie zacznie :-) i mam przyjsc za 2msc ..wgl jedyne co to martwi go to ze mam tak bolesne klucie jajnika lewego i jest powiekszony wiec tylko czekac :-)
Od kilku dni leeeb mi Doslownie peka i fatalnie sie czuje , mam napady glodu i wgl i.jestem.zla bo nawet cienia drugiej kontrolnej kreski nie ma na testach owu a wczesniej byly w innych.cyklach :-\ :-\

Ostatnia edycja:
Ewelinakotalek, ja tez mam powiększone jajniki (nieznacznie), w szczególności lewy, który często mnie szarpie i pobolewa. W dodatku w czasie @ bóle są tak potężne, że wielokrotnie lądowałam na izbach przyjęć w szpitalach, przyjeżdżało pogotowie, a ja z bólu miałam całą odrętwiałą nogę tak, że chodzić się nie dało. Z bólu także kilkukrotnie zarzygałam podjazd w dla karetek. Najlepszym lekiem okazała się wyprowadzka z warszawy w zdrowsze, lubelskie okolice. No i odkąd leki dostałam to też jest jak by lepiej... Ostatnie 3 cykle nawet nie brałam solpadeiny :)

To dobrze Ewelina, że wszystko w porządku :-) mnie też dziś podłamał brak drugiej kreski na teście. Owulacjo gdzie jesteś? :wściekła/y:

reklama
wredotka u mnie też jakiś cienki ten cykl :( od niedzieli powinnam mieć płodne, a jutro owulacje, a narazie to śluz taki sobie... przechwaliłam go mówiąc, ze co miesiąc go rozpoznaję, bo w tym miesiącu, może kilka nitek zobaczylam tego płodnego, a tak to ten biały gęsty siedzi :( nie robilam testów, bo co miesiąc miałam dni plodne jak w zegarku i nie sposób bylo ich przeoczyć, a teraz jak na złosć :( ja mam cykle 28 dniowe więc jeśli dni plodne nie przyszły to już chyba nie przyjdą ;(

Do góry