reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki o maleństwo w 2016

Dzięki dziewczyny.
W ulotce jest napisane, że musi być tak samo intensywny, by go uznać za pozytywny. Tyci tyci mu brakuje chyba ;) Tu są takie same kolory kreski.
Zmierzę poziom LH, tak jak radzicie, z rana.
Oby owu poczekała jeszcze troszkę :)

reklama
Cyntia krechą jeszcze jest za jasna. Jutro powinna być taka jak testowa, a to oznacza, że od 24 do 36 godzin będzie ovu. Sobota na przytulanki idealna. Powodzenia!

Zrobiłam z drugiego moczu i jest negatyw, mocna krecha, ale słabsza niż wczoraj. Temp 36,6 - nie mierzylam, ale patrząc po wykresach sprzed ciąży, to taką miałam w I fazie cyklu. Więc jeszcze jestem przed owulką :)

Hop hop jestem juz:)
Wczoraj bylo iui
Lewy jajnik niedrozny pecherzyk wielkosci 22, prawy drozny pecherzyki dwa wielkosci 21 i 20. Owu ma byc z 2 jajnikow. Endometrium piekne 8 albo 8,5 Teraz czekam na owu. Podobno strasznie boli po clo. Czekam na bol z utesknieniem!!! Wieczorem jeszcze poprawie z mezem naturalnie;)

Wczoraj bylo iui
Lewy jajnik niedrozny pecherzyk wielkosci 22, prawy drozny pecherzyki dwa wielkosci 21 i 20. Owu ma byc z 2 jajnikow. Endometrium piekne 8 albo 8,5 Teraz czekam na owu. Podobno strasznie boli po clo. Czekam na bol z utesknieniem!!! Wieczorem jeszcze poprawie z mezem naturalnie;)
Jestem ciekawa czy z tego prawego pękną ci oba jaja i bedą bliźniaki!!! :):)

Wczoraj bylo iui
oj moze blizniaki albo trojaczki sie szykuja? hihi, zycze powodzenia ♥

reklama
obdzwonilam endo w okolicy i uwaga- na lutego-marca bym miala prywatna wizyte, najtaniej 130 zl, powtorze za jakis czas wyniki i pedze do lekarza, ale sie boje :no2:

Do góry