reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
aurelia witamy wśród nas staraczek, oczekujących i mam :tak:

Kobietki chyba nic z tego rano tempka pokazała mi 36.74 :-( Zaburzona jest jak bum cyk cyk, bo miałam ciężką i krótką noc. Wierciłam się, co chwilę się budziłam. Sprawdzałam jak synek się miewa, a w międzyczasie doszedł mi ból gardła i głowy :wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze tego mi brakowało, żebym ja zachorowała. Na wieczór zrobię sobie polopirynę complex i mam nadzieję, że jutro obudzę się jak nowo narodzona.
Dzięki Bogu mały nie ma gorączki, i niech tak zostanie!!!!

A co u was jak mija wam wtorek??

Witam nowa staraczke :-D

Agitata trzymam kciuki zeby cie nie rozlozylo :tak:

Bylam w szpitalu bede miala druga operacje na stope bo wypadly dwie sruby ktore musza usunac i dodatkowo pekla mi kosc i musza zalozyc metalowa wkladke naokolo... musze czekac na date ale juz sie boje :-(

Pam o matko co ty mówisz, jak to śruby ci wypadły. To co źle były zamocowane, czy jak :szok:
Sama mam kolano na śrubach, ale nigdy nie było mowy, że one się połamią, wykruszą czy uszkodzą.
A dasz radę w ogóle chodzić, czy słabo. Trzymaj się dziewczyno, poprawy zdrowia ci życzę &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lekarz powiedzial ze nie wie czemu wyglada jakby sie obluzowaly i wypadly bo kosc narosla od spodu i je wypchnela...
chodzic chodze boli mnie bardzej od tygodnia badz dwuch ale nie podejrzewalam ze pekla mi kosc i wyszly sruby.... jak zaczal mi macan noge to kazal mi dotknos i je lekko czuc przez skore :szok: mam teraz chodzic o kulach zeby bardziej kosci nie skruszyc i czekac na termin operacji. Wrzucil mnie jako urgent wiec pewnie ze dwa trzy tygodnie....
Wiesz ja mam naprawde skopana ta kostke bo ja wogole nie mam kosci....zaznaczylam ci na fotce ktorej kosci bo nie pamietam jak sie nazywa.... wiec tam jest sam metal ktory laczy moja stope z piszczelem i koscia strzalkowa. A kosc strzalkowa tez mam polamana w kilkunastu miejscach i mam na tym taka blache i tam wlasnie wyszly mi te sruby z tej blachy.
z7698121X,Rtg-stopy-w-bucie.jpg

No niestety.... ja po zlamaniu lezalam w szpitalu 3 dni zanim mialam operacje i potem jesli dobrze pamietam 5 dni po operacji. Teraz mam nadzieje ze nie bede lezec dluzej niz dwa dni bo znajoc moje szczescie wypadnie mi to na polowe Lutego kiedy bede juz spowrotem na uczelni. Chyba ze mi zuca dopiero na koniec marca (na moje urodziny) to mam dwa tygodnie wolnego. Ale im szybciej tym lepiej.

Roxii 28 stycznia zaczynam brac tabletki i tak do 8 lutego nastepnie 13-stego usg i wtedy zaczne stymulacje, na punkcje szykuja mnie na 25 lub 27 lutego..no a transfer pare dni pozniej..o ile moje jajniki zechca wspolpracowac..

reklama
Do góry