reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Dzień dobry

Kari nie wiem co napisać,jestem w szoku ze tak po prostu zatrzymali wam kasę w banku.Współczuję :tak:
A z cyklem to spokojnie,jeszcze nic nie wiadomo a może się udało:)

U nas pochmurnie ale w miarę ciepło,lubię taką pogodę,mąż w pracy,Alan się bawi więc zabieram się za sprzątanie,muszę się czymś zająć bo jakiś humor wisielczy dziś mam :-(

reklama
agnieszka sama nie mam słów co do banku. A cykl sama zawaliłam :wściekła/y: znów zaczęłam mieć bóle pęcherza i nerki więc większość dobrych dni używaliśmy gumek. Jedynie podczas kłucia jajnika i chyba dzień po nim były staranka. Za bardzo się bałam że znów wyląduję w szpitalu na antybiotyku :-( I zwyczajnie czuję że to za mało i że się nie udało. No nic... Po 3 dniach picia hektolitrów soku z żurawiny mój uklad moczowy czuje sie lepiej.

Kari bedzie dobrze ;) mysl pozytywnie.... jak nie ten to nastepny :)

ja dopiero do domu weszlam jak mi sie tylko zachce sikac to lece testowac :-D

Dziewczyny mam mały problem.
Od paru dni mam wysypkę pod lewą piersia. Na poczatku nie zwracalam na to uwagi poniewaz myslałam, że to podrażnienie od biustonosza. Dzisiaj cos mnie podkusiło i sprawdziłam w internecie i niestety okazuje się, że jest to półpasiec.
Od razu zaczełam czytać o tym jak to jest w przypadku ciąży bo póki co nie mogę wykluczyć, że udało nam się w tym cyklu.
Niby piszą, że jak przechodziło się ospę to posiada się już przeciwciała i półpasiec nie jest zagrożeniem dla dziecka.
Możecie mi napisać czy wiecie cos wiecej?? Trochę sie martwie. Jutro zadzwonie do lekarza i umówie sie na wizyte pomimo wszystko.

Pam - czekam na wynik:) I trzymam kciuki:)

Czesc laski

robilam test wyszedl pozytywnie poszlam do szpitala sie spytac, zrobili mi beta bylo 85.... ale lekarz zrobil usg i powedzial ze ta @ co byla to nie byla @ tylko poronienie bo nie ma nic... i powedzial tez ze owulke powinnam miec ale moze sie przesunac wiec mam dalej brac kwas foliowy , wrocic za dwa dni na bete i probowac dalej....

Pam przykro mi... Dobrze że owulka będzie w tym cyklu, po poronieniu są podobno większe szanse na zaciążenie bo ma się wyższe stężenie dobrych hormonów. Więc całkiem możliwe że teraz będzie ok :-) trzymam kciuki.

U nas słoneczko, aż miło.

reklama
Dzieki dziewczyny :)

kari naprawde? ja powinnam miec owulke dzis i cos mnie jajniki kluja wiec moze sie nie spoznila... bede sie brala do roboty za chwilke :-D wczoraj sie nie udalo bo moj V dostal telefon, jego najleprzy przyjaciel zginol... nie chcialam go wiec meczyc... dzis juz mu lepiej i sie nawet sam klei to trzeba wykorzystac

Do góry