reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Aga a ja z reka na sercu mogę polecic ta firme
Corner Sofas | Buy a Corner Sofa | Nabru
Już 5 lat mamy sofe od nich i jest jak nowa, poza malym kocim zadrapaniem. Ceny maja swietne, i swietny system skladania, bo przychodzi w czesciach jak puzzle co ulatwia wszelkie przeprowadzki i wnoszenia do ciasnych wnetrz. Jest tak prosta w zlozeniu, ze nawet dziecko umialoby zlozyc, zadnych srubek i uzywania wiertarek. Jak znajde filmik na you tube jak ktos skladal w domu to wkleje, robi wrazenie :) Bardzo solidne wykonanie, super mocna, jest mozliwosc zamowienia z opcja spania (rozkladany chowany stelarz pod siedzeniami) co jest przydatne w razie gosci. Maja bardzo duzy wybor tapicerek, sama wybierasz kolory, i co jest fajne jak ci sie znudzi/zniszczy obicie mozesz zamowic same pokrowce. Mozesz miec inne poduchy i inne oparcia na rece, zreszta te z kolei maja rozne wysokosci do wyboru, szerokosc samych siedzen tez do wyboru wedle potrzeb. Ogolnie. Sa super!
Proszę bardzo :)
http://www.youtube.com/watch?v=msjKuS4ZbLA tu mala sofa skladana przez ekipe firmowa
http://www.youtube.com/watch?v=MKA7NW4DtfY a tu naroznik skladany przez klienta, ktory ja zakupil

Ostatnia edycja:
reklama
...no i mamy weekend :-D jupiii :-D

Dziewczyny dziękuję za linki.
Szczerze to stronka aniołka mi najbardziej odpowiada,jest ogromny wybór i ceny jak na takie narożniki tanie :tak:
Proszę dziewczyny nie kasujcie tych linków.W weekend usiądziemy z M i poszukamy czegoś fajnego :tak:

Pam dobrze że z tatą już ok :tak:

Witajcie dziewczyny w ten piękny dzień:)

Od dzisiaj mam długi weekend:p czyli 4 dni wolnego:) Obudziłam się rano i jak zobaczyłam to słonko
na dworze to aż buźka mi się uśmiechnęła:)

Wspaniałe wolne się zapowiada.
Tak jak wam pisałam zaczęły mi sie dni płodne:) Od wczoraj śluz jest poprostu super:) Po odstawieniu tabletek pierwszy cykl mam z takim śluzem:)
Dzisiaj z rana uskutecznialiśmy staranka z moim M. Jutro też coś podziałamy:) Trzeba wykorzystać ten cykl na ile się da:)

Życzę wam cudownego dnia pełnego uśmiechu.

My dzisiaj wybieramy się do Londynu na polski kabaret :)
Więc mam nadzieję, że ten dzień skończy się równie dobrze jak się zaczął.

Dziewczyny mam shizy... od tygodnia kreci mi sie w glowie, wyczulilo mnie na zapachy odzucilo od fajek i... strasznie mi niedobrze..... dzis rano to wogole mama zrobila twarog ze szczypiorkiem i rzodkiewkami... jak sie zucilam to zjadlam caly nikomu nie zostawilam... patrzyli sie na mnie jak na dziwaka...

albo mi mozg plata figle albo mimo mojego skapego okresu jestem w ciazy...tylko ze przed tym krwawieniem nic mi nie wyszlo na tescie a @ sie spoznila....kur*a czemu tutaj nie robia bety ? =/ dobrze ze biore kwas foliowy od miesiaca juz... eh porazka totalna =/ glupie cialo....

reklama
hej babki
Pam walcz o swoje, zrób test.
Marcysia trzymam kciuki za ten cykl

U nas nie najlepiej, sytuacja w banku nie za ciekawa. Doczepili się do firmy i raczej pieniędzy nie odzyskamy. jesteśmy w d**ie :wściekła/y: znow sie zadluzymy zeby normalnie funkcjonowac.
Cykl też chyba bedzie nie udany. Czuję to niestety. Dopiero 20dc :-( Jeszcze prawie 2 tygodnie do @. Już bym chciała kolejny cykl, żeby mieć szansę nową, a takto to cholerne czekanie.

Do góry