reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Hej Dunia Witaj w naszym gronie, mam nadzieje ze szybciutko ci sie poszczesci. Ja pisze z pracy wlasnie mam lunch i umieram dzis boli mnie brzuch jak na @. Albo wiec to @ pojawi sie na dniach co zadziwiajace bo nigdy sama nie przychodzi co 28 dni albo to moja ukochana torbiel sie rozrasta. Jak tak bedzie mnie dalej bolalo przez kilka dni to pojade do szpitala. Boje sie tez ciazy pozamacicznej po tym co Roxii przezyla, musze o niej poczytac w necie jakie sa objawy i od kiedy sie zaczynaja bole:( przepraszam ze tak wam smece ale nie mam z kim o tym pogadac, juz przestalam zupelnie gadac z kimkolwiek o naszych staraniach:(

reklama
Noelka spokojnie, napewno na tak wczesnym etapie żdnych bólów nie ma nawet przy ciazy pozamacicznej:tak: zresztą coś Ty znowu wymysliła???:-D Jaka ciąża pozamaciczna??? nie wkrecaj sobie nic kochana, wszystko bedzie ok, my tu kciuki zaciskamy za Ciebie, jeszcze pare dni i wszystko bedzie wiadomo. Wiem, że to nie takie proste nie nakrecac się itd, ja tez teraz sobie powiedziałam, że po crio nie bede sie nakręcac i podejde do tego z dystansem, ale wiem jak to jest... także w sumie rozumiem Cię kochana, ale naprawde prosze Cię nie wymyślaj głupot typu ciąża pozamaciczna, to sie naprawde baaaardzo żadko zdarza:tak: I nie przepraszaj, ze nam tu śmiecisz, bo po to tu jestesmy, żeby rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiać. I to nie tylko o radosnych rzeczach, ale także o naszych smutkach i rozsterkach. Takze jak masz tylko taką potrzebę to pisz, my zawsze chętnie Cię wysłuchamy i podniesiemy na duchu jak trzeba:tak: Głowa do góry będzie dobrze;-)
Dunia a ile masz lat? jeśli moge zapytać i jak duze jest juz twoje pierwsze dzieciątko??? Spoojnie, moze niedługo się uda, czasem zdrowa para musi próbowac kilka razy zeby się udało:tak: Mocno trzymam za Ciebie kciuki;-) A jesli bardzo się niepokoisz to zgłoś się do lekarza i porób kontrolne badanka, hormonki, tarczyca itp. Moze jakis hormonek masz za niski lub za wysoki to jest przyczyną, czasem naprawde jakas niewielka pierdółka moze przeszkodzic w zajsciu w ciąże. Ale mam nadziej że u Ciebie jest wsio ok i ciąża to tylko kwestia czasu:-)
Aga ja jestem z Oławy to małe miasto 20 km od Wrocławia, ty jestes z Iławy tak??? noo to troche daleko mamy do siebie he he;-)
A props Polski, to własnie przed chwilą zabukowałam bilety!!!!:-):-):-) szef się zgodził i dał mi wolne tak jak chciałam, lece na króciutko bo tylko na 4 dni, ale i tak się cieszę, czas do crio mi szybciej zleci, zobacze rodzinkę i podładuje bateryjki. Rodzice nic nie wiedza ze przylatuję, brat jedzie po mnie na lotnisko, więc bedzie meeega niespodzianka:-D

witam wszystkietkich:-)
Roxii jasne ze mozesz pytac o wiek ,mam 29 lat:-p,moje dziecko ma 4 latka.Mam taka cicha nadzieje ze to juz w tym miesiacu sie uda,ale ta moja nadzieja jest kazdego miesiaca odkad sie zaczelismy starac:no:, i nic.!!!Widocznie ten tam na gorze wie co robi i wkoncu nadejdzie ten dzien z dwoma kreseczkami ,tego zycze tego sobie jak i Wam wszystkim.
Ok zmykam bo mamy dzisiaj wizyte u dentesyt z Nikolka .
dziekuje Noelka84 za przywitanie i ja tez mam taka nadzieje ,tego tez Tobie zycze, odezwe sie puzniej ;-)
Zycze milego dnia wszystkim:-):-):-) a udanego wypadu do Polski tobie Roxii.

Ostatnia edycja:
Roxii super ze ci sie udalo z urlopem . Naladujesz sie energia na ponowny transer i bedzie juz tylko dobrze. Widze dziewczyny ze niektore z was znaja swoje profile z fb. Ja tez chce was zobaczyc:) bardzo bardzo:) jesli ktoras ma ochote sie ze mna podzielic. Prosze wyslijcie mi linka w wiadomosciach na priv i ja wysle do was zaproszenie z fb:). Agnieszka.kk mam nadzieje ze wypoczywas w polsce w rodzinnej atmosferze:)

Osinka doskonale rozumiem twoje rozczarowanie. Ja tak juz mam kilka lat. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale naprawdę kolejny cykl daje nowe nadzieje. Może zacznij brać wiesiołek na poprawę sluzu albo zacznij mierzyć tempke, albo po prostu zajmij sie innymi sprawami a ciąża przyjdzie niespodziewanie. Daj sobie jeszcze czas a jak nadal nie będzie wychodziło to idź do gp po skierowanie i zbadaj hormony. Kiedyś sie uda.

Roxi fajnie, że lecisz do polski. Ja jeszcze 3 tyg i tez lecę :-) Mam tylko nadzieje, że pogoda sie nie zmieni.

reklama
a ja tez lece do polski za ponad 3 tyg, ale tylko na 5 dni od pon do piatku bede:) lecimy do mojego M juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc mamci (tesciowej) i babci :) odpoczne sobie i najem sie dobrego jedzonka:)

a ty aniolkowa na ile lecisz?

Do góry