reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu
laugh.gif
Aktualne zdjęcie w avatarze
yes2.gif
Duże zdjęcie jest na fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę"
laugh.gif
wariat mówię wam
laugh.gif

Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.

Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę
biggrin.gif
3majcie się!

Aga potwierdzam, w blond Ci zdecydowanie lepiej:tak: Życzę udanego urlopu, baw sie dobrze i odpoczywaj:-) Zajrzyj do nas czasem;-)

A ja jutro w końcu jadę do kliniki na wizytę, z jednej strony się cieszę, bo w koncu czegoś się dowiem, a z drugiej nie wiem czemu, ale mam jakies złe przeczucia:sorry: Nie wiem czy to mój pesymizm przeze mnie przemawia czy po prostu intuicja, okaże się jutro. Trzymajcie kciuki żebym przyniosła dobre wiesci:tak:

Zuzia
jak tam u Ciebie, jak po zabiegu?? Daj znac jak bedziesz mogła.

Aga potwierdzam, w blond Ci zdecydowanie lepiej:tak: Życzę udanego urlopu, baw sie dobrze i odpoczywaj:-) Zajrzyj do nas czasem;-)

Dzięki Roxii :-)
Też jestem tego zdania.

Powodzenia jutro w klinice,będzie dobrze,nie ma co się nakręcać i wmawiać sobie że będzie źle.
Daj znać czego się dowiedziałaś.
Powodzenia!

czesc dziewczyny!!
Mam nadzieje, zeprzyjmiecie mnie do swojego grona :) Mam na imie Iwona, mieszkam w UK prawie 5 lat i wlasnie zaczelam starania o drugie dziecko. Mam juz 6letnia corcie, dla mnie to juz ostatni dzwonek na kolejnego potomka :))

WItajcie!!!:-)

Osinka witaj! Jasnę że Cie przymiemy, im nas więcej tym lepiej :-) Zycze powodzenia w starankach o drugą dzidzię, A jak było z pierwszą, mieliście jakies problemy czy od razu się udało???
Aga dam jutro znac napewno jak tylko wrócę:tak:

Osinka witam na forum:)
Roxii przestan czarno wrozyc, bedzie dobrze, daj znac co i jak, ale wydaje mi sie ze juz niedlugo zaczniesz przygotowania na przyjecie swojego mrozaczka:)

reklama
Osinka witaj! Jasnę że Cie przymiemy, im nas więcej tym lepiej :-) Zycze powodzenia w starankach o drugą dzidzię, A jak było z pierwszą, mieliście jakies problemy czy od razu się udało???
Aga dam jutro znac napewno jak tylko wrócę:tak:

dziekuje za mile przyjecie :-) nie zagladalam na BabyBoom prawie 6lat ufff

nie mielismy zadnych problemow - pierwsza proba i byla ciaza :)

Do góry