reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Witam
Niestety zrobilam test i jedyne co ujrzalam to jedna czerwona krechce:-( Okresu nadal nie mam i tym sie pocieszam,ale do piatku jeszcze moze przyjsc wredna:wściekła/y:.Dominik cala noc mi kaszlal.Biedaczek widze ze sie meczy a tutaj dodatkowo dzisiaj beda mu jeszcze zabki wyrywac:no:

reklama
Megan, być może to jest właśnie powód. Dziś dobrze się czuję, jakby to ze mnie juz zeszło. Zobaczymy co uda mi się załatwić w poniedziałek i jakie będą wyniki. Wiem, że jak swego czasu brałam bromergon wymiotowałam po nim nieziemsko.. U mnie jak na razie temp. dzień w dzień 36,8.
Co do prolaktyny, słyszałam, że ona bardzo sie podnosi od stresów, że przy niej ma się suchą skóre i przetłuszczające włosy. Czyli jak u mnie, a do tego cierpie na ataki paniki.. ale najlepiej zrobić badania a później decydować.

Kama, bardzo mi przykro, ale też zobaczysz czy i tak @ przyjdzie czy nie. Dziś ten dentysta?? daj znać jak poszło.

Agnieszko, tez o to Kame pytałam, pisała stronkę wcześniej :)

Kama, szkoda, że tylko I krecha. Ale nadzieja jest dalej :)

LILITH, dobrze, że objawy ustąpiły, a może to był jakiś wirus żołądkowy i stąd ta tempka???
Cieżko tak bez badań zgadywać co człowiekowi jest, ja też teraz jestem w kropce, bo nie wiem tak naprawde, czy jestem zdrowa i w każdej chwili mogę zajść w ciąże, czy trzeba zacząć jakieś leczenie bo bez tego mogę tylko pomazyć o fasolce;/
Za 2,5 m-ca jedziemy do PL, może wtedy się coś dowiem.

A do mnie dziś zawitała @ :))). Cykl o dziwo trwał 28dni!!?? Przy normie 32-35...Fajnie, że już przylazła, bo za niedługo kolejna szansa :) Wniosek jest taki,że owulka była jednak bardzo wcześnie ok 15dc, zamiast 20dc. Ciekawe, co przyniesie nowy cykl.

Megan, czyli jednak nasze przeczucia są lepsze niż wszystkie testy. Oby ten cykl był udany.
U mnie nadal taka sama tempka, szyjka szaleje, bo ciągle miękka i srednio wysoko.. tylko już nie mam aż takich mdłości. Ja w ogólę dziś w mała paranoję popadłam, czy czasem endometriozy nie mam.
Słuchajcie znowu boli mnie krzyż i podbrzusze a przecież do owulacji daleko :( Po badaniu wczoraj miałam brązowe plamienie a raczej tylko to na paluszku z badania, i po przytulaniu podobnie.. No i tak się to dziś z nudów zaczęłam dołować i sobie wymyślać.. aż w końcu powiedziałam dość. Co ma być to będzie, olewam ten cykl, tylko się sprawdzam i dbam o śluzik a reszta to przyjemności a nie jakieś manie i fobie :D Pójdę do lekarza to zobaczymy. Już na prawdę zaczęlo mi odbijać i chyba na siłę próbuje znaleźć jakieś problemy, których wcale nie ma. Tak więc głowa do góry :)

Aaa bo bym zapomniała, a te mdłości etc, to mąż mi dziś zasugerował, że pewnie po syropie, bo pisało na nim, że to skutek uboczny. Podobnie miałam na guajazylu.. że o tym sama wcześniej nie pomyślałam :D

LILITH, powiem Ci że jak człowiek za dużo się sobie przygląda i szuka, to znajduje tyle objawów, że nic tylko do szpitala się położyć :p
A co z castagnusem, odstawiłaś?
Napisz jaką nazwe ma ten syrop i gdzie go można dostać.
Ps. Czasem Ci Mężowie się jednak przydają :p hehe.

Witam
Dopiero teraz mam chwilke zeby siasc.Z Dominikiem wszystko w porzadku.Juz mialam lzy w oczach jak zaczeli mi wszystko tlumaczyc co beda z synkiem robic.Na szczescie wszystko odbylo sie bez problemow.Szybko sie wybudzil i plakal jakas chwile ale jak wychodzilismy ze szpitala to byl juz pelen energi.Sadzilam ze bedzie zmeczony i spiacy bo tak mi powiedzieli a jednak do tej pory siedzi i bajki oglada:wściekła/y:U mnie takze wszystko w porzadku.Dentystka zamrozila mi miejscowo i dala lekarstwo.Dodatko przepisala mi antybiotyk ktory moge zazywac w ciazy wiec nic sie nie obawiam.Za tydzien kolejna wizyta.Tym razem pojde z synkiem ktoremu sprawdza zabki a mi wylecza do konca:tak:Teraz czekam do piatku czy pojawi sie @.Mam nadzieje ze jednak jej nie bedzie i bede znowu testowac w poniedzialek:-p

reklama
Ciesze się Kama, że wszystko odbyło się bez komplikacji i synek dobrze się czuję.
No i widać iż dentystkę masz rozgarniętą a nie taką co problemy stwarza, jak to niektórzy lekarze tu.
Życzę by @ nie przyszła a teścik w poniedziałek pokazał II kreseczki.

Megan, odstawiłam castagnusa.. a syropek nazywa się robitussin. Muszę powiedzieć, że widzę iż u nie już działa. Ale dziewczyny, jestem troszkę podłamana.. wiem, że ten cykl też idzie na straty bo plamie dalej.. minimalnie ale jednak ;( a to już ne jest normalne.. taka zła jestem, że ta poniedziałkowa wizyta przepadła i muszę tyle czekać do następnej.. nie chce już nic brać na własną rękę, bo tym razem to na pewno nie jakieś grzybki a coś poważniejszego, skoro do tego ciągle boli krzyż i jajniki :( Szyja już tak wysoko jak na owulkę i śluz nawet płodny się zaczyna, temp. ciągle stoi w miejscu 36,8 :D aż dziwnie to na wykresie wygląda.. strasznie się boje by się mi nie pogorszyło do poniedziałku, a jeszcze w piątek ten stres z dentystą :(

Do góry