Lilith-Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!!!!!!!!
Megan-Strasznie szybko leci ten czas.Dopiero z rodzinka sie przeprowadzalismy a tu juz 4 miesiace jak mieszkamy w nowym mieszkanku.Jak tylko synek zacznie przedszkole wtedy dopiero czas mi zleci do grudnia.Juz sie nie moge doczekac bo bedziemy az miesiac w Polsce cala rodzinka
Roxii-Masz racje zeby sie troche odstresowac,najwazniejsze teraz to cieszyc sie z wakacji ktore wkrotce bedziesz miala
Bratowa sie trzyma ale miala przeboje z rodzicami swoimi i wyladowali u mojej mamy.Niestety mama odzwyczaila sie mieszkac w wiekszej ilosci a skutki sa takie ze placze albo do sluchawki albo przez skype.Ma niestety powod bo bratowa siedzi caly dzien w fotelu i nic nie robi!!!!Troche by bylo pisania jednak zal mi mamy ktora jest chora i nawet ziemniaki zeby obrac musi sie meczyc:-(
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ !
Miesiąc w PL-ale Wam dobrze, to się nazywa urlop
Moja mama jak tu przyjechala na 2tyg. to kłóciłyśmy się codziennie, ciężko się dogadać po tych paru latach przemieszkanych osobno. Oby wszystko się ułożyło między Twoją mamą a bratową, ale jak maluch przyjdzie na świat to i tak pewnie nikt w domu nie będzie miał czasu mysleć o problemach
LILITH, dobrze, że zrobiłaś test, przynajmniej nie będziesz się dręczyć.
Ale Ci dobrze, już masz dni płodne U mnie prawdopodobnie jeszcze 2 tyg czekania;/
Roxii, dobrze, że dałaś jakiś znak A gdzie ruszacie na wakacje?