M
mama290
Gość
Kara mnie nudzi wieczorami I jak juz mialm sie zabierac to cos zawsze a nie moge pisac z tel bo mam lumie z tablet to idzie jak krew z nosa I musze z lapa pisac chyba musi mi moj fafona kupic przynajmniej zeby miec forum:-)wiec tak scan ok wyliczyla mi na 11 tydz I 2 dzien wiec zrobila prenatalne odrazu ale jestem w szoku sprawdzila mi jajniki jajowody szyjke I cala macice dwa razy obejzala czy aby napewno nie ma drugiego dziecko bo tam wszysycy ogolnie mieli pompe ze pewnie blizniaki ha ha ha ale sprzet maja wow normalnie dwa lata tam nie bylam ale ten aparat to jakies ferari pani sie tak ekscytowala chyba lubi swoja prace zmierzyla nawet stopy dziecku ogolnie widac ze jest grubiutkie chyba dobrze sie ma ale taki szok ze tak duzo miejsca I jedno dziecko po blizniakach to takie wrazenie dziwne jak narazie wszytsko w porzadku a teraz najlepsze wiadomosci polozna nie widzi zadnych wskazan do specjalnej opieki bo dziecko jest jedno wiec nastepna wizyta w 16 tyg u niej I scan w 20 tyg musze zadzwonic do mojego lekarza moze cos zalatwie a jak nie to nie bede miec wyjscia I wyladuje u polskiego ale jest u nas taki program wit d3 I sie zapisalam bo ma sie dwa dodatkowe scany I nastepny mam za 3tyg a kolejny w 34 tyg moge sie poswiecic I lykac te tabsy polozna chce mie trzymac do 39 tyg I rozwiazac ciaze omalo nie spadlam z krzesla jak mi to powiedzila ogolnie baba taka se raczej nie zaufalabym jej w kwesti porodu sprawiala wrazenie takiej sztywnej baby a tu mam fotke zescanowalam I jakas taka mala wyszla Zobacz załącznik 684827