reklama
Pam spkojnie kochana, wiem jak to jest, nie chcesz się nakrecasz a umysł robi swoje, tym bardziej jak pojawiają się jakies objawy, ehh ile razy ja to przerabiałam Mam nadzieje, ze u Ciebie tym razem nie będą to złudzenia tylko malutka fasoleczka w brzuszku;-) na kiedy masz termin @???
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
czyli jednak ten sen mój był proroczy moja podswiadomość dała mi znaki żebym zrobiła test . Akurat to był jedyny taki cykl kiedy byłam pewna że się nie udało, bo tylko 2 razy było na żywioł a reszta z prezerwatywami. Ależ ten los jest przewrotny. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok...
pam_x_pam
Fanka BB :)
termin mam na 30stego... czyli za 4 dni... a nieboli wogole jak na @... mysle zeby zrobic test jutro albo w piatek rano.... tylko musialabym lecec na miasto bo nie mam testow w domuPam spkojnie kochana, wiem jak to jest, nie chcesz się nakrecasz a umysł robi swoje, tym bardziej jak pojawiają się jakies objawy, ehh ile razy ja to przerabiałam Mam nadzieje, ze u Ciebie tym razem nie będą to złudzenia tylko malutka fasoleczka w brzuszku;-) na kiedy masz termin @???
Kari.. kurde no... tak ci wyszlo super a ja dalej czekam.... mam na prezerwatywy uczulenie straszne... ogolnie na latex ale tam na dole jak po gumkach to az krwawie bo mi skora zchodzi boli okropnie....
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ale numer kari!!! Krechy masz porządne jedna za drugą sie wysypujecie;-) mam nadzieje że to zaraźliwe!!! Gratuluje ogromnie i tez życzę spokojnej ciąży. Jak mąż zareagował, bo ty pewnie jesteś nadal w szoku co??
Pam poczekaj do piątku, myślę że w piatek rano powinno juz być cos widoczne Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a wiesz kiedy miałaś owulkę?? kontrolujesz to jakos??
Kari bo ja to jestem zdania, że jak ma być to bedzie Czasem sa takie przypadki że ludzie raz się spotkają, raz się ze soba prześpią i jest ciąża, a jak wiemy zajście w ciąże wcale nie jest takie proste i trafic na ten konkretny dzien jest ciężko, tak więc jeśli dzidzia ma być to bedzie:-)
Kari bo ja to jestem zdania, że jak ma być to bedzie Czasem sa takie przypadki że ludzie raz się spotkają, raz się ze soba prześpią i jest ciąża, a jak wiemy zajście w ciąże wcale nie jest takie proste i trafic na ten konkretny dzien jest ciężko, tak więc jeśli dzidzia ma być to bedzie:-)
pam_x_pam
Fanka BB :)
Pam poczekaj do piątku, myślę że w piatek rano powinno juz być cos widoczne Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a wiesz kiedy miałaś owulkę?? kontrolujesz to jakos??
owulke mialam okolo 14stego.... bolal mnie brzuch jak na owulke a jest to bardzo charakterystyczne nie do pomylenia a i temperaturka sie podniosla i od owulki sie trzyma powiedzy 36,9 a 37,1 (moja normlana temp to 35.5)
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
aniołkowa mąż przyjął pozytywnie on nie z tych wylewnych ale wiem że się cieszy. Ja jeszcze nie wyszłam z szoku. Pewnie jeszcze jakis czas nie bedzie to do mnie docieralo.
roxi co prawda to prawda.
roxi co prawda to prawda.
reklama
Czesc dziewczyny powolicie, ze tak z pewna doza niesmialosci do was dolacze mieszkam w Irlandii i od dluzszego czasu szukalam forum gdzie wypowiadaja sie dziewczyny z wysp, bo jednak nasza rzeczywistosc troche sie rozni od tej polskiej... gratuluje wszystkim przyszlym mamom, a z tego co troche poczytalam to troche juz was tu jest my staramy sie od sierpnia zeszlego roku.tzn wtedy odstawilam tabletki. w marcu tego roku udalo sie i zaszlam w ciaze, lecz niestety ja stracilam w 10 tygodniu pierwszy okres dostalam dopiero po ok. 7 tygodniach. i od tamtej pory znowu sie staramy. jest mi ciezko, ale jakos staram sie sobie radzic. teraz czekam na kolejne testowanko, juz za tydzien i mam nadzieje, ze moze tym razem sie uda pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do waszego grona