reklama
abed dziekuje ze pytasz mialam male mdlosci jak jechalam do pracy to czulam w metrze wszystkich ludzi perfumy, a pozniej czulam je w buzi.
Myslenie mam raczej pozytywne, i chyba az za bardzo, boje sie ze moze powinnam sie przygotowac na najgorsze, ale nie potrafie, nie chce na razie dopuscic tej mysli. jeszcze jutro i w czwartek wieczorem bede wiecej wiedziec. jutro pierwsze spotkanie z lekarzem w gp.
miska ta moja manager niby cool babka, tu sie posmieje z toba, poopowiada, i w sumie nie mowila do mnie tego wszystkiego z jakas premedytacja, tak niby tlumaczyla, ale wkurza mnie i ona i polityka firmy. Mielismy zebranie, ze nawet podczas olimpiady jak beda problemy z metrem to zadne spoznienie nie bedzie platne. Mam ich gdzies
Myslenie mam raczej pozytywne, i chyba az za bardzo, boje sie ze moze powinnam sie przygotowac na najgorsze, ale nie potrafie, nie chce na razie dopuscic tej mysli. jeszcze jutro i w czwartek wieczorem bede wiecej wiedziec. jutro pierwsze spotkanie z lekarzem w gp.
miska ta moja manager niby cool babka, tu sie posmieje z toba, poopowiada, i w sumie nie mowila do mnie tego wszystkiego z jakas premedytacja, tak niby tlumaczyla, ale wkurza mnie i ona i polityka firmy. Mielismy zebranie, ze nawet podczas olimpiady jak beda problemy z metrem to zadne spoznienie nie bedzie platne. Mam ich gdzies
hmm jak tak mówisz to widzę siebie z przed roku :-) niby bałam się najgorszego ale jakoś tak wewnętrznie czułam że ciąża jest silna i że będzie dobrze... nie nastawiaj się negatywnie co będzie to będzie nie masz na to wpływu... a jak się stanie to wtedy będziesz się uczyła z tym żyć... my kobiety chyba mamy skłonność do myślenie co będzie jeśli... i widzę po sobie że to nie najlepsze...
a mnie też na perfumy mdliło ;-) całą ciążę nie używałam... psiknęłam się może ze dwa razy pod koniec
trzymam kciuki za jutro i daj znać co gp powiedział
a mnie też na perfumy mdliło ;-) całą ciążę nie używałam... psiknęłam się może ze dwa razy pod koniec
trzymam kciuki za jutro i daj znać co gp powiedział
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Juz jutro czwartek :-) nie mogę sie doczekać wiesci od noelki. Musi być dobrze:-) jak tam u gp Noelka?
Roxi wrocilaś? Jak było w Polsce?
agnieszka ty dalej na urlopie?
Roxi wrocilaś? Jak było w Polsce?
agnieszka ty dalej na urlopie?
u gp normalka, wazenie, mierzenie, wybory 3 szpiatalii, mam nadzieje, ze dadza mnie do tego gdzie chodzilam do klinki, dr mowila, ze powinni, ale zobaczymy jak to bedzie. Sklamalam, ze mozliwe ze mam torbiel jeszcze bo byla przy monitoringu clomidu, chociaz juz wiem, ze jej nie ma. Dr stwierdzila ze to normalne, krwiaki tez i pewnie dostane list w ciagu nastepnych 2 tyg. A pierwszy skan w ok 12 tyg. chociaz mam nadzieje, ze jak klinika zobaczy list od gp to wysla mnie na wczesniejszy skan zobaczymy.
anilolkowa z jednej strony bardzo bym chciala zeby juz bylo jutro godz 20, ale z drugiej boje sie. Tak bardzo bym chciala zeby bylo dobrze. Nie wyobrazam sobie isc teraz do gp i powiedziec sorry odwolajcie wszystko nie jestem w ciazy
Moj M wciaz powtarza, ze na wakacje jedziemy we trojke, mam nadzieje, ze sie nie myli.
W sumie nie mam zadnych mdlosci i to mnie martwi, mialam tylko takie malutkie, z objawow to czasem boli mnie brzuch jak na @ ale tez juz nie tak bardzo mocno. Jakbym nie miala malego brzuszka i piersi wiekszych o 2-3 rozmiary juz to wogole nie czulabym sie w ciazy. Oby bylo dobrze....
No wlasnie gdzie Aga i Roxii?
anilolkowa z jednej strony bardzo bym chciala zeby juz bylo jutro godz 20, ale z drugiej boje sie. Tak bardzo bym chciala zeby bylo dobrze. Nie wyobrazam sobie isc teraz do gp i powiedziec sorry odwolajcie wszystko nie jestem w ciazy
Moj M wciaz powtarza, ze na wakacje jedziemy we trojke, mam nadzieje, ze sie nie myli.
W sumie nie mam zadnych mdlosci i to mnie martwi, mialam tylko takie malutkie, z objawow to czasem boli mnie brzuch jak na @ ale tez juz nie tak bardzo mocno. Jakbym nie miala malego brzuszka i piersi wiekszych o 2-3 rozmiary juz to wogole nie czulabym sie w ciazy. Oby bylo dobrze....
No wlasnie gdzie Aga i Roxii?
Hej dziewczyneczki! Przepraszam że Was tak zaniedbałam, ale Polska mnie pochłoneła, było superrrr!!!:-) Niestety juz znów jestem w UK
Noelko ja ciągle mocno trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo się cieszę, że w końcu masz pozytywne podejście do sprawy i się nie dołujesz, to naprawde duzo, wiara czyni cuda!!! W tej twojej pracy to faktycznie jakaś znieczulica totalna, ja tego nie rozumiem jak mozna byc tak nieludzkim, strasznie to przykre Olej ich, teraz najważniejsza jesteś Ty i dzidzia, nieprzemęczaj się dbaj o sobie, wszystko bedzie dobrze, ja w to wierzę!!!!;-)
A co u reszty dziewczynek????
Zuzia coś się dawno nie odzywała, ciekawe jak ona tam po tym zabiegu.... odezwij się kochana jak tylko będziesz mogła;-)
Noelko ja ciągle mocno trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Bardzo się cieszę, że w końcu masz pozytywne podejście do sprawy i się nie dołujesz, to naprawde duzo, wiara czyni cuda!!! W tej twojej pracy to faktycznie jakaś znieczulica totalna, ja tego nie rozumiem jak mozna byc tak nieludzkim, strasznie to przykre Olej ich, teraz najważniejsza jesteś Ty i dzidzia, nieprzemęczaj się dbaj o sobie, wszystko bedzie dobrze, ja w to wierzę!!!!;-)
A co u reszty dziewczynek????
Zuzia coś się dawno nie odzywała, ciekawe jak ona tam po tym zabiegu.... odezwij się kochana jak tylko będziesz mogła;-)
a gp zrobił ci chociaż test że jesteś w ciąży?? bo mnie to dziwiło że rusza procedura na słowo ;-) a to że nie masz objawów to się nie martw, nie każda musi tak mieć... mi ginekolog tłumaczyła że mdłości są w momencie jak za dużo produkuje się hormonów, a tak nie ma... a tak w ogóle to jakiś przesąd mówi że jak się wymiotuje to chłopka, ja nie to dziewczynka ;-)
trzymam mocno kciuki za jutro :-) żeby wszystko się wyjaśniło i dobrze skończyło :-)
trzymam mocno kciuki za jutro :-) żeby wszystko się wyjaśniło i dobrze skończyło :-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
czesc dziewczyny. ja w pracy... ostatnie 2 dni i urlop!!! zwariowac mozna... nic nie gotowe, nie mam listy zrobionej co zabrac, ciuchy nie gotowe... ehhh bedzie wariactwo... a tyle spraw mam do zalatwienia... musze to jakos ogarnac. chyba zadzwonie do pracy i nie pojde w sobote do pracy... sama nie wiem
jeszcze nigdy nie bylam tak nie zorganizowana... ratunku!!! :-)
opuszcze Was kochane na 3 tygodnie. wroce 20 sierpnia.
jeszcze nigdy nie bylam tak nie zorganizowana... ratunku!!! :-)
opuszcze Was kochane na 3 tygodnie. wroce 20 sierpnia.
reklama