Hej dziewczyny!:-)
Zuzia to Ty na urlop lecisz do Polski?? ale Ci dobrze....;-) Życzę udanego wypoczynku

Kiedy wracasz???
Kochana jak byłam dzisiaj w klinice to pytałam o Ciebie, ale niestety tak jak myślałam nic mi nie mogą powiedzieć bo to dane poufne itd. Ale powiedzieli mi żebyś zadzwoniła do nich i sama się zapytała, to napewno jakiejś informacji Ci udzielą

masz tam do nich jakiś nr?? bo jeśli nie to podam Ci ten co ta babka mi dała dla Ciebie.
Tłumaczka która dzisiaj ze mną była mówiła że jej koleżanka czekała u nas w Edim na in vitro tylko rok

na liście jest od lutego 2011 i teraz w lutym będa już jej robić zabieg. Takze naprawdę bardzo króciutko, mówiłam że kolejki sie skróciły

Niebawem i do Ciebie się odezwą zobaczysz. Ale zadzwoń tam do nich i zapytaj, przynajmniej bedziesz wiedziała ma czym stoisz;-)
Umnie trochę sie poknociło, niestety Pani dktor powiedziała ze nie jestem jeszcze gotowa na punkcje

Dalej mam brać zastrzyki, w pon. znów wizyta i powiedziała ze na 90% punkcja w srodę. Mam nadzieję ze tak juz zostanie, bo męczy mnie juz to przeciąganie, niedojrze czas mi sie dłuzy to jeszcze wszystko się przeciąga

Ale z tego co naliczyłam to wyprodukowałam 17 pęcherzyków, 12 z prawej straony i 5 z lewej

także chociaż to mnie pociesza że jest ich trochę, mam madzieję ze z któregoś będzie dzidzia