reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej kochane!!!

Jak tam dzien mija??
Kamilaedi - oj kuruj sie kuruj, niezle musialo cie dopasc skoro dopiero z lozka wstajesz, szybkiego powrotu do zdrowka:)
LILITH mam nadzieje ze pogaduchy z mezem dobrze poszly...
Co z ta Meganek - kochana odezwij sie?!
U mnie jakos leci... mam ostatnio malego dola i tak bardzo chcialabym chociaz na tydzien poleciec do domku... ale nic musze czekac na kolejny urlop:( Milego wieczorku...

dziendobry :) u nas dzis typowa pogoda dla szkocji leje od switu... a ja spac niemoge, i tak gapie sie w tv od rana.... przynajmniej czuje sie juz troche lepiej, ale i tak bede sie lenic dzis.. a co u was??

Kamilaedi, zdrówka życzę :)

Zuzia, wiem, że Ci ciężko ale choć trochę spróbuj nabrać do wszystkiego dystansu.. i głowka do góry :*
Napisałam na grupie co i jak :)

Dziękuję Agnieszko za pomoc.

U nas dziś pogoda też jak zwykle tragiczna.. pada i pada od raz, ale przynajmniej już wichrów nie ma. Niedługo na zakupy idziemy i pewnie pobyczymy się w domu..

Powiem wam, że w końcu miałam normalną noc.. ale co z tego, skoro sama zasnąć nie mogłam :D

No nic, że weekend jest, to wpadam 1-2 razy dziennie do was, więc miłego dnia życzę i do jutra ;p

Witaj ewka2412 dawno Cię tu nie było, ale ja Cie pamiętam:tak:
Superr ze u Ciebie sprawy tak szybko się potoczyły, naprawdę jestem pod wrazeniem, bo u mnie jak moze czytałas to ciągnie sie wszystko jak flaki z olejem...:sorry2: Widac tam gdzie mieszkasz sluzba zdrowia szybciej i lepiej funkcjonuje niz w Edinburghu. In vitro w ciągu 3 miesicy:szok: to superrr szybko! Ja dokładnie nie wiem jak jest tu u mnie ale słyszałam ze na in vitro czeka sie ok 3 lat!!!!! 3 miesiące to ja musiałam odczekać na pierwszą wizytę w klinice. Nierozumiem tutejszego systemu niby jeden kraj a wszędzie jest inaczej o co tu chodzi???:no:
W kazdym razie bardzo się cieszę że tak szybko wszystko Ci załatwili:tak: trzymam kciuki za udany zabieg i odzywaj się częsciej, pisz co i jak, będziemy Ci kibicowac:-)

reklama
witajcie dziewczyny, mam pytanie do Was o in vitro i IUI, jak i gdzie Wy to załatwiacie??? W prywatnej klinice, czy miałyście jakieś skierowania od swoich lekarzy GP?? Ja mieszkam w Szkocji, można powiedzieć że na północy i do większego miasta np. Edinburgh mam spory kawałek więc szanse żeby gdzieś pójść do dobrego specjalisty w mojej okolicy są kiepskie. Staram sie o dziecko już dwa lata i zaczynam się zastanawiać czy nie łatwiej i taniej było by leczyć się w UK bo w Polsce mnie to dużo kosztowało.Z góry dziękuje za informacje i życze Wam powodzenia

Do góry