reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Agus kto ma weekend to ma:)))

Ja jak zwykle do pracy:( Jeszcze w tym tygodniu 5 dni... ehhh
A jak tam u was dziewczyny cos malo piszecie, co wogole u Meganek?? Pozdrowionka...

nie wiem czy ktos mnie jeszcze pamieta ale powiem jak to bylo u mnie :
w czerwcu 2009 poszlam do gp tam mi pobrali krew i dostalam skierowanie na badabie nasienia mojego W
pod koniec wrzesnia 2009 mielismy pierwsza wizyte w klinice
w pazdzierniku2009 zrobili mi monitoring cyklu tzn. usg co dwa dni i pobieranie krwi:/ tez co dwa dni poczawszy od 1dc do po oqu tak ok 16dc
w styczniu 2010 moj w dostal skierowanie na ponowne badanie nasienia
w maju 2010 mielismy kolejna wizyte w klinice okazalo sie ze wyniki W sa rewelacyjne za to u mnie stwierdzono PCO
1 lipca 2010 mialam wykonana laPAROSKOPIE i hsg ...okazalo sie ze mam lewy jajowod niedrozny i do tego calkowicie zamkniety :( prawy troszke w lepszym stanie ale tez czesciowo zamkniety i niedrozny:(((( zostalam skierowana na invitro
w sierpniu przyszedl list z kliniki ....12. 09 mielismy pierwzse spotkanie w sprawie ivf (wytlumaczyli nam na czym to polega, jakie leki beda mi podawac , obejrzelismy filmik i...27.09 mamy druga wizyte w klinice zrobia mi usg pobiora krew , wymazy:) moj W bedzie musial znuff nasienie oddac i tez mu pobiora krew
aha w liscie ktory dostalam w sierpniu napisano ze w ciagu 3m-cy bede miala Ivf :) ciesze sie a zarazem sie boje
i kochane walczcie chodzcie do gp bo naprawde warto...czekalam na to rok czasu a staramy sie juz ponad dwa lata:)

a jezeli chodzi o house benefit to napisze jak to wyglada u mnie
jezeli starasz sie po raz pierwszy o ten zasilek to bedziesz musiala wypelnic taka ksiazke , dostarczyc pare paierkow i w ciagu 6 tygodni dostaniesz odpowiedz
jezeli juz masz hb a przeprowadzasz sie do iinego mieszkania w tym samym brencie to musisz dostarczyc jedynie do councilu umowe nowa, i wyciagi z banku z ostatnich trzech miesiecy..
jezeli mieszkanie jest w innym brent to musisz sie na nowo starac o hb

witam dziewczyny, dosc dlugo mnie tu nie bylo, ale po powrocie z urlopu pierwsze dwa dni zabiegane a nastepne 5 w lozku chorobsko mnie dopadlo i rozlozylo na lopatki, masakra jeszcze kiepsciutko ale juz z lozeczka wstaje,
lilith ja mam dwa psy tutaj, ale moj kuzyn ma koty wlasnie, i z tego co pamietam to szczepienia ok 50 Ł ale to jednorazowy wydatek no i kastracja(jezeli masz kota a nie kotke ) to wydatek okolo 100Ł no i dobrze jest ubezpieczyc od chorob i tym podobnych jest to koszt ok 8Ł miesiecznie ale unikasz wydatkow nieplanowanych, wlasnie kuzynek byl ze swoim kocurem u veta kot ma zapalenie oka i wizyta plus leki 120 Ł .........
ja swoje psiaki tez ubezpieczam bo to nigdy nie wiadomo.....

reklama
Agnieszko, nie mogę znaleźć tego zamkniętego.. juz ostatnio patrzyłam i nie wiem, czy ja ślepa jestem czy co, ale wątku ni ma :(

Kamilaedi, bardzo dziękuję :)
I to mówisz o takim normalnym weterynarzu, a nie tych placówkach, gdzie się chodzi posiadając hb ??

Ostatnia edycja:
Do góry