reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
no gdzie ty widzialas tam dlugie nogi ja mam krotkie jak u kaczuszki:confused2:

no jak gdzie na tym co spódniczke zadzierasz:-p;-) to ty chyba moich nie widziałaś:zawstydzona/y::-(
własnie wszystkie sobie obejrzałam i ogólnie stwierdzam że chyba Ci jednak nakopie do tyłka jak cie spotkam, bo ja nie wiem gdzie ty widzisz u siebie te fałdki, jesteś bardzo ładna i szczupła, masz super włosy ( w ogóle to podoba mi sie kolor bardzo), oczy, usmiech , cód miód dziewczyna:tak::-)
a i zapomniałam dodać że przystojnego masz synka :))

Ostatnia edycja:
no jak gdzie na tym co spódniczke zadzierasz:-p;-) to ty chyba moich nie widziałaś:zawstydzona/y::-(
własnie wszystkie sobie obejrzałam i ogólnie stwierdzam że chyba Ci jednak nakopie do tyłka jak cie spotkam, bo ja nie wiem gdzie ty widzisz u siebie te fałdki, jesteś bardzo ładna i szczupła, masz super włosy ( w ogóle to podoba mi sie kolor bardzo), oczy, usmiech , cód miód dziewczyna:tak::-)
oj kolor wlosow to sobie w polsce przefarbuje na swoj braz bo te pasemka mnie strasznie wkurzaja odrosty itd. a zdjecie ostatnio bylo robione na wilkanoc wiec tam jeszcze nie widac faldek
Kochana ty to dopiero masz nogi i szczuplutka jestes
a teraz z innej beczki czy jezeli wzielam tabletke (paracetamol) po 22 to czy tempke mam zapisac jako zaklocona czy normalna bo juz sama niewiem czytalam ze leki zaklocaja temperature no a paracetamol moze obnizyc temp ale nie musi

a teraz z innej beczki czy jezeli wzielam tabletke (paracetamol) po 22 to czy tempke mam zapisac jako zaklocona czy normalna bo juz sama niewiem czytalam ze leki zaklocaja temperature no a paracetamol moze obnizyc temp ale nie musi

kurcze no nie wiem, w sumie to paracetamol obniża gorączke ale nie wiem dokładnie czy na podstawowa temperature działa też, czyli np jak jestes przeziębiona to ci obniży ale jak twoja normalna temperatura jest np 37 to nie wiem czy na to wpłynie:confused2:
także wiele ci nie pomoge, ale moze zapytaj eksperta na 28 dni moze oni cos mądrego powiedzą:confused:

reklama
co do włosów to mi sie bardzo podoba taki jasny brąz z pasemkami, ja miałam bląd jeszcze niedawno ale też juz mnie zaczynały wkurzać odrosty no i zresztą nie chciałam farbować jak juz w ciąży bede:tak:

Do góry