reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

hej dziewczyny:-)
wioli83 ja jak zaczęłam się starać to @ spóźniała mi się prawie 2 tygodnie, test wyszedł z jedną kreską. Poszłam do GP, a on stwierdził, że przy starankach to bardzo prawdopodobne że może mi się okres przesunąć.:baffled: Kazał poczekać jeszcze trochę, i jak nie będzie się dalej pojawiać to przyjść. Na szczęście kilka dni po wizycie @ przyszła.
Więc mi się wydaje, że zależy to od lekarza, idź do GP i zobaczysz co ci powie.

reklama
hej dziewczyny:-)
wioli83 ja jak zaczęłam się starać to @ spóźniała mi się prawie 2 tygodnie, test wyszedł z jedną kreską. Poszłam do GP, a on stwierdził, że przy starankach to bardzo prawdopodobne że może mi się okres przesunąć.:baffled: Kazał poczekać jeszcze trochę, i jak nie będzie się dalej pojawiać to przyjść. Na szczęście kilka dni po wizycie @ przyszła.
Więc mi się wydaje, że zależy to od lekarza, idź do GP i zobaczysz co ci powie.
jeszcze mam nadzieje ze jutrzejszy test pokaze dwie kreseczki ale jezeli znowu jedna nie bede miala wyjscia...

Aha no i stwierdził, że oni tu bardzo ufają testom domowym, więc jak mi wyszedł negatywny to raczej to nie ciąża.:baffled: Ale wiem przecież, że są przypadki gdzie test wyszedł negatywny, a ciąża była.

no ja mam tez taka nadzieje!!!czytalam tutaj troszke for i duzo dziewczyn mialo takie przypadki wiem pocieszam sie no ale coz...

No nie ten cykl sie jeszcze nie zakonczyl ale mam przeczucie ze nic z tego:-(
W tym cyklu zaczelam mierzyc temperature a 15.09 mam wizyte u specjalisty pewnie dostane clomid noz zobaczymy jak to bedzie .
a w tym cyklu nawet niewiem czy byla owulacja wczoraj za to wieczorem tak manie bolalo podbrzusze jak na owulacje :baffled: zasnac nie moglam
Ech.. ja jakas pechowa jestem nie tylko jesli chodzi o fasolke ale tez w innych dziedzinach

W tym cyklu zaczelam mierzyc temperature a 15.09 mam wizyte u specjalisty pewnie dostane clomid noz zobaczymy jak to bedzie .
a w tym cyklu nawet niewiem czy byla owulacja wczoraj za to wieczorem tak manie bolalo podbrzusze jak na owulacje :baffled: zasnac nie moglam
Ech.. ja jakas pechowa jestem nie tylko jesli chodzi o fasolke ale tez w innych dziedzinach
zawsze jest jeszcze nadzieja niemozesz mowic ze nic z tego niebedzie choc zawsze lepiej mile sie rozczarowac niz nie ja trzymam kciuki za was wszystkie!!!

ewka weź ty mnie nie denerwuj jaka znowu pechowa:wściekła/y::wściekła/y:
a moze podbrzusze to cie boli juz na@ bo to jest bardziej mozliwe niz na owulke, mnie to kłuja jajniki i na owulke i na @ , zreszta u ciebie temperatura jest wysoka

witaj wioli83 miło że dołączyłas bo tu nas troche mało ostatnio sie zrobił, mam nadzieje że dobrze sie z nami poczujesz i bedziesz często zagladać:-):-)

bajeczka, a co tam u ciebie kochana?? jak sie czujesz... ja masakrycznie... mam mdlosci prawie caly czas, wczesniej nie miala rano ale od 2 dni to mam tez rano i w sumie to godzine temu zaliczylam rozmowy z kibelkiem... a ze prawie nic nie jem bo nie moge to te rozmowy niemile byly... :-:)-:)-( ale sie strasznie czuje...
tez tak masz?? kiedy w ogole teraz bedziesz miec usg??

bajeczka, a co tam u ciebie kochana?? jak sie czujesz... ja masakrycznie... mam mdlosci prawie caly czas, wczesniej nie miala rano ale od 2 dni to mam tez rano i w sumie to godzine temu zaliczylam rozmowy z kibelkiem... a ze prawie nic nie jem bo nie moge to te rozmowy niemile byly... :-:)-:)-( ale sie strasznie czuje...
tez tak masz?? kiedy w ogole teraz bedziesz miec usg??

kurcze to masz nie ciekawie:-( próbowałas bananów? albo ciasteczka maslane przed wstaniem z łózka tez gdzies to wyczytałam moze ci pomoga:confused:
w ogóle to musisz jeść, jedz pomalutku i malutkie porcje

reklama
ewka weź ty mnie nie denerwuj jaka znowu pechowa:wściekła/y::wściekła/y:
a moze podbrzusze to cie boli juz na@ bo to jest bardziej mozliwe niz na owulke, mnie to kłuja jajniki i na owulke i na @ , zreszta u ciebie temperatura jest wysoka

witaj wioli83 miło że dołączyłas bo tu nas troche mało ostatnio sie zrobił, mam nadzieje że dobrze sie z nami poczujesz i bedziesz często zagladać:-):-)
ja tak ogolnie powiedzialam o tym podbrzuszu to raczej jajniki mnie kluja , ciagna tak jak na owulke tylke troszke lzej
To ja juz nie bede cie denerwowac tylko mnie nie bij :sorry2::-D

Do góry