reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

jestem z wolverhampton to dosc daleko od londynu niestety a czy ktoras z was lekarz gp wyslal na gp?szukam wszedzie jakiegos prywatnego laboratorium ale nic niemoge znalesc

reklama
Tez chcialam sie pozalic a kto zrozumie cie bardziej niz druga staraczka?!pytalam o ta bete bo wlasnie mija 36dc a niemam @ A test wykonany w 32dc pokazal jedna kreske :angry:

6 miesiac i strasznie sie denerwuje bo moj synus zostal poczety za pierwsza proba!
Ja pewnie zaczne 11 cykl staranek wiec...:-(
Mi sie nigdy tak @ nie spoznila no moze o dzien ale nie dluzej
A bylas u gp? mowilas ze @ ci sie spoznia a testy wychodza negatewne oni wtedy ponoc wysylaja na badanie ale niewiem czy moczu czy krwi:confused:

wiesz jakos nie mam dobrego zdania na temat tutejszej sluzby zdrowia rozdaja tylko paracetamol!!!chce zrobic jutro test i gdy wynik bedzie taki sam umowie sie do polskiego ginekologa gdzies prywatnie!Z tego co kazdy mi powtarza to najwarzniejsze jest nie myslec tylko o fasolce bo czym bardziej chcemy tym mniej wychodzi!tyle ze jak tu nie myslec?!

reklama
Do góry