reklama
wyslal na bete sorki za bledyjestem z wolverhampton to dosc daleko od londynu niestety a czy ktoras z was lekarz gp wyslal na gp?szukam wszedzie jakiegos prywatnego laboratorium ale nic niemoge znalesc
hmm nic na ten temat niewiem wiem ze mocz pobieraja ale czeka sie dluugo na wynikwyslal na bete sorki za bledy
A taka wogole to witam u nas i mam nadzieje ze z nami zostaniesz)
Oj nie ma sie czego bac ani wstydzic:-) dziewczyny sa bardzo mile i przyjazneWitam napewno zostane zagladam tu juz od jakiegos czasu ale niemialam odwagi napisac
Ja im caly czas marudze i jeszcze mnie nie pogonily
Dlugo sie juz starasz o fasolke?
Ostatnia edycja:
Ja pewnie zaczne 11 cykl staranek wiec...:-(6 miesiac i strasznie sie denerwuje bo moj synus zostal poczety za pierwsza proba!
Mi sie nigdy tak @ nie spoznila no moze o dzien ale nie dluzej
A bylas u gp? mowilas ze @ ci sie spoznia a testy wychodza negatewne oni wtedy ponoc wysylaja na badanie ale niewiem czy moczu czy krwi
wiesz jakos nie mam dobrego zdania na temat tutejszej sluzby zdrowia rozdaja tylko paracetamol!!!chce zrobic jutro test i gdy wynik bedzie taki sam umowie sie do polskiego ginekologa gdzies prywatnie!Z tego co kazdy mi powtarza to najwarzniejsze jest nie myslec tylko o fasolce bo czym bardziej chcemy tym mniej wychodzi!tyle ze jak tu nie myslec?!
reklama