reklama
Tak też będę musiała zrobić...Ale ta moja niecierpliwośćLepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.
A do tego z krwi trzeba być na czczo?Lepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.
pyzia-75
Fanka BB :)
Nie trzeba. Możesz pójść obojętnie o jakiej porze. Powodzenia &&&&A do tego z krwi trzeba być na czczo?
EM Ka
Nie trzeba w diagnostyce dzisiaj wieczorem na necie będziesz mogła sprawdzić wynik , ja widze blada ale taka czesto sie pojawia tez po dłuższym czasie i fałszuje wynik, z krwi niezawodne ..
Nie trzeba w diagnostyce dzisiaj wieczorem na necie będziesz mogła sprawdzić wynik , ja widze blada ale taka czesto sie pojawia tez po dłuższym czasie i fałszuje wynik, z krwi niezawodne ..
Dziękuję bardzo za odpowiedź zdjęcie zrobiłam dwie minuty po zrobieniu testu. Na ulotce było,że po 10 min jest fałszywy. Z zrobieniem bety muszę niestety poczekać bo dziś nie mam na tyle czasu. Będę musiała poczekać z tym
bertha
hej,Witam serdecznie
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy 
ja widze cień cienia!! jedź na betę i bedzie pewnosc
Nimessa, ja tam widzę cień, posłuchaj dziewczyn, leć na betę i będziesz miała pewność
Ja za to niestety nie mam dobrych wieści... Dziś 43dc testy negatywne Myślałam ze po tym cholernym zabiegu wreszcie coś wróci do normy a tu zonk... Nadal @ nieregularna więc pewnie owu brak I jak tu się cholera jasna starać... Szlag mnie już trafia, jak jest jedna kreska to łzy w oczach się kręcą... Jest mi cholernie ciężko... Nachodzą mnie głupie myśli że mój M znajdzie sobie normalną kobietę...Jak to usłyszał to mnie wyśmiał, ale w głowie i tak durnoty siedzą... Kilka dni temu w prawej pachwinie miałam taką kulkę, była twarda i dość bolesna, teraz jest już mniejsza na szczęście i jej już nie czuję. Podejrzewam że to węzły chłonne powiększone, ale co to może oznaczać to za cholerę nie wiem... Jedyne co znalazłam to jeśli przez 3 tyg jest twarde to konieczne są badania pod kątem nowotworów... Ale u mnie to zanika, więc może to chwilowe... Oby...
Coś czuję że będę musiała jakoś nazbierać tą kasę i wybrać się tu prywatnie do gina, ale 100f to trochę sporo... Chciałabym już wreszcie mieć z głowy @, takie czekanie mnie dobija
Ja za to niestety nie mam dobrych wieści... Dziś 43dc testy negatywne Myślałam ze po tym cholernym zabiegu wreszcie coś wróci do normy a tu zonk... Nadal @ nieregularna więc pewnie owu brak I jak tu się cholera jasna starać... Szlag mnie już trafia, jak jest jedna kreska to łzy w oczach się kręcą... Jest mi cholernie ciężko... Nachodzą mnie głupie myśli że mój M znajdzie sobie normalną kobietę...Jak to usłyszał to mnie wyśmiał, ale w głowie i tak durnoty siedzą... Kilka dni temu w prawej pachwinie miałam taką kulkę, była twarda i dość bolesna, teraz jest już mniejsza na szczęście i jej już nie czuję. Podejrzewam że to węzły chłonne powiększone, ale co to może oznaczać to za cholerę nie wiem... Jedyne co znalazłam to jeśli przez 3 tyg jest twarde to konieczne są badania pod kątem nowotworów... Ale u mnie to zanika, więc może to chwilowe... Oby...
Coś czuję że będę musiała jakoś nazbierać tą kasę i wybrać się tu prywatnie do gina, ale 100f to trochę sporo... Chciałabym już wreszcie mieć z głowy @, takie czekanie mnie dobija
reklama
Hej dziewczyny dawno się nie oddzywałam Pamiętacie mnie jeszcze?
Nimessa coś tam jest, ale lepiej wstrzymać się do terminu @, żeby później się nie rozczarować, z testami bywa różnie, miałam kiedyś taką sytuację z Amilem, a ciąży nie było...mam oczywiście nadzieję, że w Twoim przypadku jest inaczej ale lepiej pozytywnie się zaskoczyć, niż zrobić nadzieję, a później rozczarować ...
Lyara po jakim zabiegu jesteś? Może to Ty powinnaś znaleźć normalnego chłopa ?
Nimessa coś tam jest, ale lepiej wstrzymać się do terminu @, żeby później się nie rozczarować, z testami bywa różnie, miałam kiedyś taką sytuację z Amilem, a ciąży nie było...mam oczywiście nadzieję, że w Twoim przypadku jest inaczej ale lepiej pozytywnie się zaskoczyć, niż zrobić nadzieję, a później rozczarować ...
Lyara po jakim zabiegu jesteś? Może to Ty powinnaś znaleźć normalnego chłopa ?