reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Kciuki ))
agnesis
Cuda się zdarzają
Ale wiecie czasem jak to jest. Jak już człowiek niczego nie oczekuje, niczego się nie spodziewa... a tu nagle niespodzianka, coś na co czekało się tyle lat nagle się wydarzyło
Wczoraj zrobiłam test ciążowy i owu, oba negatywne, więc może hormony już wróciły do normy i może dostanę @ za tydzień
A dziś odbieram wyniki że szpitala jeszcze.
Ale wiecie czasem jak to jest. Jak już człowiek niczego nie oczekuje, niczego się nie spodziewa... a tu nagle niespodzianka, coś na co czekało się tyle lat nagle się wydarzyło
Wczoraj zrobiłam test ciążowy i owu, oba negatywne, więc może hormony już wróciły do normy i może dostanę @ za tydzień
A dziś odbieram wyniki że szpitala jeszcze.
NeSSi
Moderatorka
Pyziu - kciuki i ja trzymam skarbie za Ciebie ... nawet nie podejrzewasz jak bardzo chciałabym usłyszeć od Ciebie nowinę o ciąży
agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną '' mam nadzieję, że taka @ już do mnie nie wróci nigdy więcej.
agnesis u mnie pierwsza @ po zabiegu to był pikuś ...ale kolejna to już ''Teksańska masakra piłą mechaniczną '' mam nadzieję, że taka @ już do mnie nie wróci nigdy więcej.
agnesis
Pyziu - kciuki i ja trzymam skarbie za Ciebie ... nawet nie podejrzewasz jak bardzo chciałabym usłyszeć od Ciebie nowinę o ciąży
O matko. Ja się cieszyłam, bo po zabiegu w ogóle nie krwawilam, a tu może moja macica nadrobi okresem
NeSSi
Moderatorka
O matko. Ja się cieszyłam, bo po zabiegu w ogóle nie krwawilam, a tu może moja macica nadrobi okresem
Mnie mój ginekolog uprzedzał przed pierwszą @, że taka może być. Ale nie spodziewałam się tego po drugiej .. 7 dni bardzo intensywnego krwawienia ... ja nawet po połogu tak nie krwawiłam. Pamiętaj, że każdy organizm jest inny, inaczej też prowadzony był zabieg ... więc inaczej zareaguje.
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy 
Ostatnia edycja:
Ann_
reklama
agnesis
Witam serdecznie
Natrafiłam na to forum całkiem przypadkiem ... szukając odpowiedzi. Ale może zacznę od początku wraz z mężem staramy się o drugie dziecko, od początku tego roku z marnym rezultatem myślałam,że z drugim będzie znacznie szybciej, łatwiej a tu nic z tych rzeczy... ja już zaczynam wariowac, ciągle kupuje testy A na nich tylko krecha tyle się naczytalam o niepłodności wtórnej,że sama zwatpilam. Miesiączke miałam 7.05 A moje cykle są ok 29 dniowe. W 24 dniu cyklu poczułam się okropnie tzn ból głowy ale taki rozległy, mroczki przed oczami i w ogóle tak jakoś źle. Muszę dodać, że dzień wcześniej próbowałam oddać krew ale odjechalam i w podobny sposób się wczoraj czułam. Nie wytrzymałam i zrobiłam jakies30. w min temu test i Właśnie... ja już wszędzie dopatrze się dwóch kresek. Są dwie czy jest jedna? Nie chce budzić męża bo on i tak już uważa, że zglupilalam z tymi testami (żeby wiedział, że większość zrobiłam za jego plecami ) pomocy Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d5533c3de2a83.jpg Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e6c16b71b6d78.jpg
Lepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test albo zrobić bete z krwi.