Mi znajoma farmaceutka mowila ze teraz jest juz bez recepty i pelnoplatna i placilam ok 25 zl a nie jak zwykle na recepte po ok 12. Ale moze to ona wypisala recepte farmaceutyczna i stad roznica. Najwazniejsze byle cos wziasc zeby szybko przeszlo.
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Ja też jestem farmaceuta. Mogę komuś po znajomości sprzedać bez recepty
Ale jak się nie ma znajomości to się nie ma ceny mogą być różne, bo to lek na 100% poza tym nie polecam stosować antybiotyków, bez konsultacji z lekarzem, chociaż sama biorę je częściej niż widzę lekarza
Ale jak się nie ma znajomości to się nie ma ceny mogą być różne, bo to lek na 100% poza tym nie polecam stosować antybiotyków, bez konsultacji z lekarzem, chociaż sama biorę je częściej niż widzę lekarza
Ja dziś zrobiłam test - wyszedł negatywny.
W kolejnym cyklu porobię badania, w tym progesteron. Bo chyba ten mój progesteron mimo, że w 25 dc wyszedł 7,5 chyba nie jest taki zły, skoro ostatnio organizm utrzymywał martwą ciąż. Po dupku miałam wszystkie możliwe skutki uboczne a piersi bolały mnie bardziej niż w ciąży. Wybiorę się do endokrynologa i podyskutuję z nią na ten temat. Generalnie wolałbym włączyć dupka tylko w ciąży. Strasznie nie lubię łykać leków i chcę ograniczyć do niezbędnego minimum.
W tym cyklu też wybiorę się na monitoring, podejrzeć moje jajeczka, czy w ogóle są i czy pękają.
Agnesis, jeśli Twój organizm jest gotowy, aby przyjąć ciążę to ją przyjmie, bez względu na czas. I tego życzę Ci z całego serca.<3
Ja mam zjazdy nastroju po dupku i od kilku dni rycze, z byle powodu.
W kolejnym cyklu porobię badania, w tym progesteron. Bo chyba ten mój progesteron mimo, że w 25 dc wyszedł 7,5 chyba nie jest taki zły, skoro ostatnio organizm utrzymywał martwą ciąż. Po dupku miałam wszystkie możliwe skutki uboczne a piersi bolały mnie bardziej niż w ciąży. Wybiorę się do endokrynologa i podyskutuję z nią na ten temat. Generalnie wolałbym włączyć dupka tylko w ciąży. Strasznie nie lubię łykać leków i chcę ograniczyć do niezbędnego minimum.
W tym cyklu też wybiorę się na monitoring, podejrzeć moje jajeczka, czy w ogóle są i czy pękają.
Agnesis, jeśli Twój organizm jest gotowy, aby przyjąć ciążę to ją przyjmie, bez względu na czas. I tego życzę Ci z całego serca.<3
agnesis
Fanka BB :)
Ja dziś zrobiłam test - wyszedł negatywny.
A dostałaś już @ ?
U mnie na ciążę za szybko, bo 20 dni temu miałam zabieg, w 10 tygodniu zatrzymało się serducho. Czekam na usg i @ a następnie na pewno już nie będziemy uważać
@ jeszcze nie dostałam, ale czuję, że się czai za rogiem.A dostałaś już @ ?
U mnie na ciążę za szybko, bo 20 dni temu miałam zabieg, w 10 tygodniu zatrzymało się serducho. Czekam na usg i @ a następnie na pewno już nie będziemy uważać
Ja ostatnią ciążę też straciłam 9t3d zatrzymało się serduszko. To chyba było najgorsze co mogło mnie spotkać w życiu. Najpierw podglądam fasolkę na usg, słyszałam bicie jej serduszka a 2 tygodnie później skończyło się moje szczęście.
Ginekolodzy różnie zalecają powrót do starań. Nam niby odczekać 3 cykle, a po 2 zaczęliśmy, 2 cykl i nic z tego. W poprzednich ciążach po 3 cs się udawało.
W następnym cyklu pójdę na monitoring.
Chyba niczego w życiu tak bardzo nie chciałam jak mojej kruszynki.
NeSSi
Moderatorka
@ jeszcze nie dostałam, ale czuję, że się czai za rogiem.
Ja ostatnią ciążę też straciłam 9t3d zatrzymało się serduszko. To chyba było najgorsze co mogło mnie spotkać w życiu. Najpierw podglądam fasolkę na usg, słyszałam bicie jej serduszka a 2 tygodnie później skończyło się moje szczęście.
Ginekolodzy różnie zalecają powrót do starań. Nam niby odczekać 3 cykle, a po 2 zaczęliśmy, 2 cykl i nic z tego. W poprzednich ciążach po 3 cs się udawało.
W następnym cyklu pójdę na monitoring.
Chyba niczego w życiu tak bardzo nie chciałam jak mojej kruszynki.
U mnie to samo kochana ... 2 cykl po stracie i (___)___) Do tego zamiast białego śluzu płodnego mam brązowy :/ Podobno plamienie okołoowulacyjne - ale kto go tam wie ...
Nessi, będzie dobrze. Nie czytaj w necie żadnych wiadomości, tylko zgłoś to ginowi na następnej wizycie.U mnie to samo kochana ... 2 cykl po stracie i (___)___) Do tego zamiast białego śluzu płodnego mam brązowy :/ Podobno plamienie okołoowulacyjne - ale kto go tam wie ...
I trzymam kciuki za owocne staranka!
NeSSi
Moderatorka
Nessi, będzie dobrze. Nie czytaj w necie żadnych wiadomości, tylko zgłoś to ginowi na następnej wizycie.
I trzymam kciuki za owocne staranka!
A Ty kochana po łyżeczkowaniu jesteś ?
reklama