reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie to samo kochana ... 2 cykl po stracie i (___)___) Do tego zamiast białego śluzu płodnego mam brązowy :/ Podobno plamienie okołoowulacyjne - ale kto go tam wie ...

Cześć wpadam jtylko powiedzieć że ja miałam "plamienie okołoowulacyjne" (raz w życiu więc też nie wierzyłam), więc takie coś faktycznie istnieje, a o ile wiem biały śluz jest średnio płodny albo niepołodny, powinien być przezroczysty. i jak surowe białko wiec Nessi trzymam kciuki.

Nie zaglądam ostatnio bo albo zajęta albo zmęczona jestem ale myślę o was, trzym kciuki i podczytuję jak mam czas.

Tak, jestem po łyżeczkowaniu w lutym.

Ja pod koniec marca :( dobrze, że wracacie do starań ..
U mnie jest teraz śluz taki jak zawsze przy owu.
Ciekawe czy mogę brać probiotyk dopochwowo, bo antybiotyk biorę i nie chciałabym sobie nic tam wyhodować :-D a doustne nie zawsze mi pomagają.
Nie mam pojęcia niestety ...

aniay - dziękuję za odp. kochana ... Ja przed ciążą zawsze miałam biały ... po zabiegu był już przezroczysty a teraz brązowy - rano z domieszką krwi :huh: No zobaczymy jak to będzie. Wspomnę ginowi ..
Z tym brakiem czasu to mam niestety to samo :( ciągle doba jest za krótka ...
Lecę szykować się do pracy ...Miłego dnia :)

A koedy termin @?:) ja w każdej z ciąż w terminie miałam testu negatywne:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry