reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia nie ty sie powinnaś przejmować
:)

Lyara a jak sytuacja z mężem nie mężem ? Jak sie ogarnianie w nowym miejscu?

Shiira Brdzie dobrze myśl pozytywnie !

Ruda dobijam do Ciebie tez od kilku dni czuje spojenie w poprzedniej ciazy zatrzymali mnie w szpitalu z tego powodu teraz staram sie oszczędzać bo ostatnio mam wrażenie ze znow za bardzo hojracze . Szczenie cudo.

Straw przeganiam złe myśli !!
Bedzie dobrze ! O ktorej wizyta żebyśmy mogły kciuki mocno zaciskać ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka ja w poprzedniej ciazy mialam takich boli nawet nie wiedzialam teraz co mnie boli.
Gin mnie troche nastraszyl noszeniem pasa I rozejsciem spojenia przy porodzie.
Dzisiaj nic a.nic nie boli wiec jest super

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis na nospie i trochę polezalam ale boli wiec mam zamiar sie oszczędzać nawet sie zastanawiałam czy nie nie pojechać na IP bo dzis jestesmy w Łodzi nie bardzo wiedziałabym gdzie wiec zrezygnowałam jutro musze pojechać so poznania.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Serduszko bije:)
Dziewczyny a co to znaczy ze kosmowka nierowna czy rozchwiana?
Moj pecherzyk w ktorym jest zarodek nie ma takich rownych konturow, tylko jest taki poszarpany, takie gory i doliny. To zle? Co to znaczy bo sie nie dopytalam a teraz sie znow martwie.

Strawbelka wiedzialam ze bedzie dobrze :-) a co to znaczy nie mam.pojecia ale jakby cos bylo nie tak to gin by ci powiedzial

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Serduszko bije:)
Dziewczyny a co to znaczy ze kosmowka nierowna czy rozchwiana?
Moj pecherzyk w ktorym jest zarodek nie ma takich rownych konturow, tylko jest taki poszarpany, takie gory i doliny. To zle? Co to znaczy bo sie nie dopytalam a teraz sie znow martwie.
Najwazniejsze ze sie nie odkleja bo z kosmowki powstanie lozysko a ze nierowna z tego co czytalam nic strasznego na tym etapie ale najlepiej dopytac gina.

reklama
Do góry