Ann_
Fanka BB :)
Tak i gdy trzeba to wkraczacie do akcji.Ann a jak sie wywoluje? Wystarczy napisac nick czy cos jeszcze?
Ann my jestesmy zawsze. Z Czarna jak te przyczajone tygrysy :-)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak :-)Ann wiesz staraczki poszły pewnie na 2017 a ciężarówki tez na swoje taka kolej rzeczy , na 2015 tez cisza praktycznie
Cóż, widocznie nie kazdy ma tyle zrozumienia o ile jest co rozumieć.Hej, ja tez jestem i dalej śledzę wątek!
Dziwne to zabranianie przekazywania co sie dzieje u drugiej osoby (tym bardziej tak anonimowej jak tu). W prawdziwym życiu na pytanie od znajomych co słychać u kogos trzeciego odpowiadasz milczeniem albo tekstem "wiem ale nie powiem bo nie dostałam autoryzacji"? Czy mówisz ze wszystko dobrze (nie zdradzając szczegółów)?
Cześć Lyara! Fajnie ze nastroje lepsze. Jak córka?
Czarna, a jak tam, odpoczęłas juz od forum? Wracasz do aktywności na forum i staranek czy tylko zaglądasz sporadycznie?
Pozdrowienia dla brzuchatek! Staraczki - siły, cierpliwości i wyluzowania - sobie i wam życzę
Hmm haha [emoji23]Czarna stara sie pelna para :-)
Usp moglam napisac bo nie dostalam pozwolenia? :-)
Humor mi sie poprawil :-)
Pokaze wam nowego czlonka naszej rodziny: Dolar :-)albo jak to mowi moj synek Dopa ( czasami mu wyjdzie dupa
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Piesek cudny, na wątku nie widziałam fotki więc nic nie pisałam ;-) i urocze imię.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom