reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ann a jak sie wywoluje? Wystarczy napisac nick czy cos jeszcze?

Ann my jestesmy zawsze. Z Czarna jak te przyczajone tygrysy :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak i gdy trzeba to wkraczacie do akcji.
Ann wiesz staraczki poszły pewnie na 2017 :) a ciężarówki tez na swoje taka kolej rzeczy , na 2015 tez cisza praktycznie

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
No tak :-)
Hej, ja tez jestem i dalej śledzę wątek! :)
Dziwne to zabranianie przekazywania co sie dzieje u drugiej osoby (tym bardziej tak anonimowej jak tu). W prawdziwym życiu na pytanie od znajomych co słychać u kogos trzeciego odpowiadasz milczeniem albo tekstem "wiem ale nie powiem bo nie dostałam autoryzacji"? Czy mówisz ze wszystko dobrze (nie zdradzając szczegółów)?

Cześć Lyara! Fajnie ze nastroje lepsze. Jak córka?

Czarna, a jak tam, odpoczęłas juz od forum? Wracasz do aktywności na forum i staranek czy tylko zaglądasz sporadycznie?

Pozdrowienia dla brzuchatek! Staraczki - siły, cierpliwości i wyluzowania - sobie i wam życzę :)
Cóż, widocznie nie kazdy ma tyle zrozumienia o ile jest co rozumieć.

Czarna stara sie pelna para :-)
Usp moglam napisac bo nie dostalam pozwolenia? :-)
Humor mi sie poprawil :-)
Pokaze wam nowego czlonka naszej rodziny: Dolar :-)albo jak to mowi moj synek Dopa ( czasami mu wyjdzie dupa:)
1463743350-1d1mld.jpeg

Hmm haha [emoji23]
Piesek cudny, na wątku nie widziałam fotki więc nic nie pisałam ;-) i urocze imię.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zaglądam tylko na ten wątek. Jakoś nie ciągnie mnie już na inne ;)

Nie rozumiem kłótni i sporów, o to ze ktoś coś powiedział, co u kogoś słychać, normalnie scisle tajne informacje...
Ktoś się pyta z troski, ktoś odpowiada i afera jak w służbach specjalnych. Nawet nie wiem jak to nazwać :/

Ruda - Ty mój rzeczniku:D
Ja przestałam odwiedzać forum bo na mnie źle dziala:)
Wchodzi mi na ambicje a przecież nie o to chodzi:p
Ciesze się życiem i nie martwię się czy ten miesiąc będzie mój:) Nic na sile:)
W tym miesiącu się staram a w kolejnym juz odpuszczam i idę do lekarza:)
Miałam pójść w sierpniu ale mąż nie chce czekać i mnie w następnym miesiącu wysyła:D
Faszeruje Tomka Androvitem i L-katnityna i czekamy na efekty zolnierzy:))
Nie ma co mieć oczekiwań od życia bo to pierwszy krok do bycia nieszczesliwym:))

Lyara ciesze sie ze wam dobrze ale szkoda mi Twojej corki. Jak mala zniosla wasza wyprowadzke?
Robilas badania tarczycy?

Hej, ja tez jestem i dalej śledzę wątek! :)
Dziwne to zabranianie przekazywania co sie dzieje u drugiej osoby (tym bardziej tak anonimowej jak tu). W prawdziwym życiu na pytanie od znajomych co słychać u kogos trzeciego odpowiadasz milczeniem albo tekstem "wiem ale nie powiem bo nie dostałam autoryzacji"? Czy mówisz ze wszystko dobrze (nie zdradzając szczegółów)?

Cześć Lyara! Fajnie ze nastroje lepsze. Jak córka?

Czarna, a jak tam, odpoczęłas juz od forum? Wracasz do aktywności na forum i staranek czy tylko zaglądasz sporadycznie?

Pozdrowienia dla brzuchatek! Staraczki - siły, cierpliwości i wyluzowania - sobie i wam życzę :)

Czarna stara sie pelna para :-)
Usp moglam napisac bo nie dostalam pozwolenia? :-)
Humor mi sie poprawil :-)
Pokaze wam nowego czlonka naszej rodziny: Dolar :-)albo jak to mowi moj synek Dopa ( czasami mu wyjdzie dupa:)
1463743350-1d1mld.jpeg

Ruda, piesio cudny :) Zakochałam się :D
Córka bardzo dobrze, tylko trochę mam mały problem z kontaktem bo kupiłam nie ten numer co powinnam tutaj i nie mogę dzwonić do PL a instalacja skype to już wielki problem dla pewnej osoby... Ale spoko, ogarnie się temat :)
A zniosła naprawdę dobrze, wiedziała od początku że jedziemy, dużo rozmawiałyśmy, więc wie mniej więcej co i jak. Ona naprawdę dużo już rozumie. Na całe szczęście. Jak tylko ona będzie mieć skype to na pewno będzie kontakt już lepszy.
Badań nie robiłam ostatnio. Najnowsze były robione jeszcze w Polsce przed zabiegiem i było coś koło 5-6 TSH po miesiącu brania leków 1xdziennie. Przez najbliższy miesiąc dwa na pewno jestem bez leków, muszę umówić się na spotkanie o National Insurance Number, potem się miesiąc czeka aż wyślą, i dopiero wtedy mogę iść do lekarza. Więc to niestety trochę potrwa :/ Ale trudno, jakoś sobie poradzimy :D

reklama
Do góry